Депутати Луцької райради з’ясують, чи працюють громади з скандальною ГО «Порятунок чотирилапих»

Депутати Луцької районної ради підтримали колективний запит Миколи Кравчука та Тетяни Павлової-Багрійчук (фракція ВО «Батьківщина») щодо надання громадами інформації про співпрацю із ФОП Ткачук Богданою, більш відомою під прізвищем Новарчук, та її громадською організацією «Порятунок чотирилапих».

Про це інформують на сайті райради.

Микола Кравчук розповів, що до них надійшло звернення від ГО « Волинське об’єднання зоозахисту» з приводу незаконної діяльності Богдани Ткачук та організації, яку вона очолює. Зоозахисники стверджують, що пані Ткачук надає ветеринарні послуги без відповідної ліцензії, а також здійснює відлов безпритульних тварин, утримуючи їх в неналежних умовах.

«При перевезенні між містами не здійснює належгне карантинування та оформленні ветеринарних довідок, яим наражає на небезпеку людей та тварин. Були випадки, коли нестеридлізолвані тварини з місць утримання втікали», - наголосив  депутат Микола Кравчук.

Тож депутати хочуть з’ясувати, чи співпрацюють територіальні громади із ГО «Порятунок чотирилапих», чи є укладені з нею договори та чи зверталася до них Ткачук Богдана за орендою комунального майна та земельних ділянок.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, тварини