З Instagram «зникли» діти-блогери Міла Маханець та Паша Пай: скандал навколо недитячих стосунків

28 Березня 2021

Із соціальної мережі Instagram зникли сторінки скандально відомих блогерів:  восьмирічної Мілани Маханець, а також 13-річного Паші Пая.

Причина цього поки невідома. Однак, можливо, сторінки заблокували представники соціальної мережі або ж хтось з боку самих дітей міг видалити акаунти чи змінити логіни.

Днями восьмирічна українка Мілана Маханець, довкола якої розгорівся скандал через її "роман" з блогером Пашею Паєм, поскаржилася на соціальні служби.

У своїх "історіях" в Instagram вона розповіла, що соцслужби приходять до неї додому і "забороняють спати з мамою в одному ліжку". Мілана обурена ситуацією, що склалася, вона написала, що місія таких органів "допомагати, а не заважати жити".

"Де були соціальні служби, коли я в п'ять років спала з мамою на підлозі й у нас не було грошей хоч на одне ліжко? Допомагати треба було раніше... Забирати у мене людей, яких я люблю, - це не допомога", - обурилася восьмирічна зірка соцмереж.

Також дівчинка додала, що батьки Паші заборонили їм спілкуватися.

Мілана Маханець і Паша Пай: подробиці скандалу

Соцмережі сколихнула новина про те, що популярні в Instagram і Likee діти-блогери нібито завели роман.

8-річна українка публікувала фото і відео, на яких позувала у відвертих "луках" і навіть цілувалася з 13-річним блогером Пашею Паєм. А на День закоханих діти орендували квартиру.

Мати дівчинки підтримувала інтернет-кар'єру своєї доньки, чим не на жарт розлютила соцмережі.

Дитячий омбудсмен Микола Кулеба звернувся до правоохоронних органів через скандал довкола стосунків і відвертих постів неповнолітніх.

У Київській обласній поліції щодо ситуації з Міланою відкрили провадження, маму дівчинки викликали на допит.

Після скандалу акаунти обох дітей заблокували у мережі Likee, а з аккаунта восьмирічної українки в Instagram зникли найбільш провокаційні знімки.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, instagram, скандал