ПриватБанку заборонили обирати голову правління

26 Лютого 2021

Державний ПриватБанк подає апеляцію на рішення столичного Господарського суду від 24 лютого про заборону вибору та призначення голови правління банку. Суд ухвалив рішення за позовом первинної профспілкової організації працівників банку.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Відзначається, що відповідно до законодавства, призначення голови правління є виключною компетенцією наглядової ради. Призначення відбувається на конкурсній основі.

У банку також нагадали, що профспілкова організація неодноразово подавала позови в суди і заяви в правоохоронні органи про вчинення злочинів, на кшталт звинувачення топменеджерів банку у шпигунстві.

«Позов і заяву про його забезпеченні з боку профспілки є черговою спробою дестабілізації роботи банку», – йдеться у повідомленні.

Відзначимо, 23 січня закінчився термін дії контракту з головою правління ПриватБанку Петром Крумханзлом, який очолював банк протягом останніх трьох років. Відповідно до українського законодавства, закінчення терміну дії контракту вимагає проведення процедури конкурсного відбору на посаду нового голови правління.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: приватбанк, Україна