На Житомирщина чоловік почав стріляти в дітей через нічийну вишню

0 0000

В Житомирській області чоловік вистрілив у 15-річну дівчину з пістолета за те, що вона обривала вишні розташованої на прибудинковій території.


Потерпіла дівчина Катерина розповідає, що він почав кричати матом і пригрозив відкрити вогонь, після чого вистрілив. Дівчина була настільки шокована, що майже не відчула болю.
Мама потерпілої показує кулю, яку вийняли з руки дівчини, і додає, що якби чоловік стріляв в скроню, він міг просто вбити дівчину.
Підозрюваний каже, що підлітки дуже шуміли під вікнами в пізню годину, а коли стали рвати вишні та ламати дерево, у нього здали нерви, тому він схопився за пістолет. Він стверджує, що якщо б вони просто рвали вишні, то ніхто нічого б не зробив, але вони почали ламати дерево, а на прохання припинити, почали огризатися. Разом з тим чоловік визнає, що він вчинив не правильно і просить вибачення за те, що не стримався.
Поліція вилучила зброю, з якої чоловік стріляв по підлітках, дозвіл на даний вид зброї не потрібно.
Місцеві мешканці не вірять у те, що сталося, вони кажуть, що сусід, який стріляв по дітях, завжди був спокійною людиною і підлітки особливо нікому не заважали.
Незважаючи на вибачення сусіда, мати потерпілої вимагає доведення справи до суду. Стріляв чоловік запропонував гроші на лікування, однак вона відмовилася.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна