Поради щодо вибору дверей до ванної кімнати. Які двері краще усього переносять вологі приміщення?

Ванна кімната має зовсім інші особливості поряд з вітальнею чи спальнею, тому й підхід до її облаштування потрібен інший. Особливо, коли мова йде за двері, до вибору яких покупці ставляться пильніше, вивчають переваги й недоліки, переглядають дизайн, кольоротип та розмір, що пасує до інтер'єру квартири чи будинку. Тому варто розглянути зібрані їх моделі у каталозі на сайті https://terminus.ua/catalog/doors/filter/pokrittya-is-shpon/, які допоможуть визначитись з покупкою.

5 корисних порад, щоб обрати двері і не переплатити двічі

Подбати про надійні двері у ванну кімнату - це як попіклуватись про себе, родину та власний гаманець. Тому слід зробити ставку на міцність і стійкість до підвищеної вологості. І так, бо у ванній можуть знаходитись такі двері, набір переваг яких значно вищий, ніж ряд недоліків. Тому до їх вибору треба використати кілька грамотних порад:

  • Переглянути конструкції з МДФ з ПВХ-покриттям, які стійкі до вологи, не облущуються з часом.

  • Обирати зразки дверей, які покриті екошпоном чи надійною плівкою, що не втягує сирості, води.

  • Замовляти моделі, що мають антисептичну та водовідштовхувальну обробку на дверному полотні і убезпечують від розмноження бактерій, грибка чи цвілі.

  • Обирати двері в одному стилі та кольорі, що доповнять інтер'єр, увиразнять стиль.

  • Подбати про практичну і зручну сторону ванної кімнати та звернути увагу на конструкції з пластику, які можуть мати матове скло, кольорові варіації з узорами.

Які двері у ванну кімнату не захочеться викинути через кілька років?

Це мають бути двері, що здатні витримувати механічні пошкодження, не розтріскуватись та не розсихатись під впливом низьких і високих температур. Такі конструкції мають бути надійними у використанні та служити 7-8 років, доки не хочеться змінити стиль чи оновити інтер'єр ванної кімнати. Тому їх варто обирати за такими критеріями:

  • Двері, зроблені із загартованого скла, які гігієнічні, зносостійкі, не бояться підвищеної вологості і пошкоджень, але такі, що не поглинають шум та звуки. Їх важко розбити, адже вони виготовлені за технологією антикрихкості.

  • Конструкції з синтетичного екошпону, що мають механічну міцність, гладке покриття, а також достатньо низьку теплопровідність. Вони не вицвітають на сонці внаслідок добре обробленої поверхні полотна, яке можна мити губкою чи ганчіркою.

  • Дверні полотна, ламіновані плівкою, що мають в основі якщо не каркас з дерева, то звукоізоляційний матеріал пінополіуретан. На вигляд вони можуть бути декоровані під натуральний бук, дуб чи червоне дерево і гармонійно поєднуватись з різними стилями. Також ламіновані двері не бояться води і не гниють при підвищеній вологості.

  • Комбіновані конструкції із матовими скляними вставками, які прикрашені узорами, вітражами і в більшості є дизайнерською задумкою для кращого ефекту. Двері такого типу “вбивають водночас двох зайців”, бо і від перепадів температур у ванній захищають, і естетичну функцію виконують. Крім того, вони завжди будуть універсальними у домі і ремонт до них не дійде.

Тому не слід гаяти часу з вибором дверей, а замовляти вподобану модель у компанії TERMINUS і чекати покупку.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ванна