Як забудовник ЖК «River House» перетворював занедбані підприємства в ефективний бізнес

Бізнесменів з Луцька, які зуміли пережити економічні кризи 1990-х та 2000-х років, та вийти з них сильнішими, мабуть, можна порахувати на пальцях двох рук. Один з них — В'ячеслав Алфьоров. Сьогодні його родина володіє компаніями транспортної, готельної, хлібопекарської та інших сфер.

У цій статті ми розповімо про три підприємства, які завдяки зусиллям В'ячеслава Алфьорова та його команди отримали нове дихання, і сьогодні про них знає чи не весь Луцьк. А те, що ці підприємства не тільки "постали з руїни", а й стали певною мірою окрасою міста свідчить про те, що ім'я В'ячеслава Алфьорова є гарантією якості та надійності.

ГОТЕЛЬНА СПРАВА

Готель «Україна» з часу відкриття був справжньою окрасою міста. Після розпаду СРСР він і далі перебував у комунальній власності і з часом почав занепадати. Колишній працівник готелю розповів t1.ua, що влада не виділяла кошти на ремонт, тому «Україна» втрачала клієнтів і колишню популярність. До того ж почали відкриватися нові заклади, а суттєвими конкурентами залишалися «Світязь» та «Лучеськ».

Суттєві зміни почалися після того, як готель перейшов у власність В'ячеслава Алфьорова. Поступово будівля готеля змінювалася. Встановили теплозберігаючі вікна, змінили систему опалення, зробили ремонти в номерах та коридорах. У готелі стає популярна послуга оренди конференц-залів, тут проводять збори політичні та громадські організації, проводять тренінги та пресконференції.

Близько року тому завершилося оновлення фасаду будівлі і сьогодні «Україна» — окраса центру Луцька. Тут зупиняються не тільки приїжджі з інших міст України, а й делегації з-за кордону, спортивні команди тощо.

Готель в 1980-х роках

Сучасний готель «Україна»

АВТОРИНОК

Через близькість до державного кордону Волинь – одна з найактивніших областей України у сфері автопромислу. А двічі на тиждень – у четвер і неділю – Луцьк узагалі стає центром автопродажу всієї Західної України.

Від часу створення і до середини 2010-х цей базар часто називали словом «шанхай», це місце асоціювалося з «хаосом» і безладом.  Адже тут не було облаштовано місць для торгівлі, автомобілі паркували на газоні, на узбіччі, загалом - де могли і де хотіли.

Ситуація зміналися в 2015 році, коли ділянка авторинку перейшла в оренду компанії «Волинь-Автопарк» В'ячеслава Алфьорова. З того часу власник «авторинку» помітно облагородив його. Територію ринку підремонтували, облаштували велику парковку, у співпраці з поліцією борються зі звичкою водіїв паркуватися «де вийде». 

Ринок до 2015 року

Сучасна парковка на авторинку

ЛУЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ НА КІЧКАРІВЦІ

Ще одним успішним проектом В'ячеслава Алфьорова є колишній луцький хлібокомбінат на вулиці Ковельській, що більш відомий серед лучан як «Кічкарівка». 

Команда Алфьорова отримала підприємство в занедбаному стані, але за невеликий час зробила його передовим на Волині. Тут пропонують унікальні хлібобулочні вироби ручної роботи, виготовлені виключно з натуральної сировини.

Саме тому хлібобулочні вироби від «Західторгхліб» користуються великою популярністю серед споживачів. А також стали переможцями низки всеукраїнських та регіональних відзнак і премій.

Продукція ТМ Кічкарівка

БУДІВЕЛЬНИЙ ПРОЕКТ 

У 2016 році стартувала підготовка до реалізації нового проекту — житлового комплексу «River House». Колись тут був каркас промислової забудови, яка роками стояла пусткою, але за останні роки на цьому місці звели 10-поверховий житловий будинок. 

Будівля розташована фактично у центрі міста, де зручна транспортна інфраструктура в пішому доступі. 

Поруч з будинком запроектована Набережна з біговими та велосипедними доріжками, власним сосновим парком, місцем для вигулу домашніх тварин, пірс для любителів риболовлі та відпочинковою барбекю зоною. Також передбачається наявність сучасного ігрового майданчику, поле для мініфутболу і сучасна WORKOUT зона для тих хто серйозно любить активний спосіб життя. В 200 метрах від будинку також розташовується спорткомплекс і тенісні корти, запроектовано ще один окремий заїзд.

Внутрішня інфраструктура передбачає наявність місця під автопарковку, де за кожним мешканцем житлового комплексу закріплять паркомісце. Заїзд до житлового комплексу планують обладнати шлагбаумом, а будинок огородять невисоким парканом. Додаткову безпеку гарантуватимуть камери відеоспостереження, що встановлять по периметру території, декілька таких будуть і всередині будинку.

До речі, провідну роль в цьому проекті відіграє не лише В'ячеслав Алфьоров, але і його син Максим, який обіймає посаду керівника наглядової ради.

GALLERY-752

Щоб дізнатися більше про умови купівлі житла в «River House», домовитися про огляд чи отримати консультацію, телефонуйте — +38 (095) 586-52-70 або +38 (067) 444-94-40.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, квартира, Бізнес, будинок