Простий секрет, який зробить ваші макарони ідеальними
Популярний британський шеф-кухар Джеймс Мартін (James Martin) поділився секретом приготування ідеальних макаронів.
Про це він розповів в ефірі програми Saturday Morning with James Martin на телеканалі ITV.
За словами кулінара, весь секрет полягає в правильних пропорціях масла і солі. Він стверджує, що масло взагалі додавати не потрібно, а солі, навпаки, повинно бути багато.
«На пательні багато макаронів, багато води і багато солі», - пояснив Мартін, висипавши дві великі жмені солі.
Кухар розповів, що цьому рецепту його навчив покійний італійський кулінар Антоніо Карлуччі (Antonio Carluccio). Він вважав, що у макаронів повинен бути смак моря.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.