Оркестр, коза, плакати: як мітингували під Волинською ОДА

3 Грудня 2020

У Луцьку біля Волинської облдержадміністрації влаштували мітинг з вимогою відставки голови відомства Юрія Погуляйка.

Дійство відбулося 3 грудня.

Як розповів його організаторів, громадський активіст Віталій Сніжко, молодіжні активісти Волині намагалися декілька разів зустрітися з Погуляйком, аби обговорити реалізацію молодіжної політики в області. Проте ні домовитися про зустріч, ні нашалтувати діалог не вдалося. 

«Крім того є питання до кадрової політики. Була низка невдалих кадрових призначень. Нещодавно затримали на хабарі вже колишнього керівника ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», якого призначили саме в час Погуляйка. І от саме ці помилки та відсутність відкритості з боку голови ОДА змушують нас сьогодні вимагати відставки Погуляйка», - зауважив Сніжко.

Серед учасників акції — невеликий духовий оркестр, який символічно народними піснями «проводив» голову ОДА з посади. Також два учасники дійства привели на площу до  «білого дому» козу, мовляв, один з гасел акціх було «Волинь — не дійна корова», і таким чином цей меседж хотіли донести до влади.

До слова, разом з цією акцією протесту відбувся мітинг Федерації профспілок та шахтарів Волині. Вони нагадували про борги перед гірниками, вимагали повноцінного фінансування галузі та передали відповідне звернення владі області.

GALLERY-699

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Фото, луцьк, Волинь, акція протесту