Чому Разумков не брав участі в опитуванні Зеленського

25 Жовтня 2020

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не брав участі в ініційованому президентом опитуванні у зв’язку з відсутністю інтерв’юерів на виборчій дільниці.

Про це пише Укрінформ.

Вранці 25 жовтня спікер проголосував у виборчій дільниці № 800982, що по вулиці Тургенєвській 71 у Києві.

Після волевиявлення він поспілкувався з журналістами й розповів, що не взяв участі в «опитуванні Зеленського», і через брак часу вже й не шукатиме інтерв’юерів, що його проводять: «Мені є чим зайнятись. Я ще попрацюю сьогодні».

«Ні, не відповідав на п’ять питань (президента, – ред.). Як би я відповів? Думаю, це ж теоретично закрите опитування, але буде практика – будемо про це розмовляти», – сказав Разумков.

ПрезидентВолодимир Зеленський 13 жовтня у відеозверненні анонсував, що 25 жовтня, крім місцевих виборів, відбудеться всенародне опитування.

Українцям запропонують дати відповідь на п'ять запитань, які стосуються запровадження довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах, створення на Донбасі вільної економічної зони, скорочення кількості депутатів у Верховній Раді до 300, легалізацію медичного канабісу та порушення на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Також повідомлялося, що на проведення всеукраїнського опитування буде витрачено понад 100 мільйонів гривень.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, вибори