Зеленський побував на передовій: що він там побачив

27 Вересня 2020

Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Донецької області. Там президент відвідає військовослужбовців на передовій та проведе нараду щодо роботи Тристоронньої контактної групи.

Глава держави вже побував у базовому таборі Головного управління розвідки, повідомляє Офіс Президента.

Він ознайомився, у яких умовах живуть українські захисники. Крім цього – пообідав у солдатській їдальні борщем та рисовою кашею. Стравами, якими годують військових, Зеленський залишися задоволений.

Також президент вручив військовим державні нагороди.

"Ви всі для нас герої, несете складну й небезпечну службу. Бажаю вам здоров'я, наснаги та сили захищати нашу незалежність", – так Зеленський звернувся до українських військових.

Зазначимо, що перед цим Зеленський відвідав Харківщину. Зранку 26 вересня він оглянув місце падіння літака АН-26 біля Чугуєва та поговорив з журналістами.

25 вересня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Однак ворог не залишає спроб порушити режиму припинення вогню. Поблизу Авдіївки противник двічі відкривав вогонь у бік позицій ЗСУ.

Від початку доби 26 вересня на ділянках відповідальності українських підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, пострілів з боку противника не зафіксовано.

Попри режим припинення вогню, проросійські бойовики збільшують мінні поля на Донбасі. Окрім того, вони розміщують боєприпаси в житлових масивах, чим наражають на небезпеку мирних жителів.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, оос