«Шалена мотивація до нових звершень»: чому «крошівці» бігали на луцькому півмарафоні

У Луцьку відбувся ювілейний 5-й півмарафон. Серед місцевих компаній вже стало традицією брати участь у цій події. З-поміж найяскравіших команд — бігуни з заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу».

«Сьогоднішній забіг для команди особливий, бо так наші працівники популяризують здоровий спосіб життя. Біжать сьогодні за ідею, а не за матеріальне заохочення, яке доволі часто пропонує наш завод. Учасники нашої команди – самі активні і самі спортивні віком від 22 до 40 років, які сміливо будуть долати дистанцію у 10 і 21 км», — розповіла фахівець соціальної роботи підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Наталія Шевельова.

Соціальні працівники компаніїї Наталія Шевельова та Світлана Пушкарук

Майже всі учасники забігу задіяні в інших спортивних змаганнях. Так, спортсмен Сергій Ціхоцький, який долав дистанцію у 10 км, - капітан і голкіпер команди з футзалу.

«Завдяки йому наша команда з футзалу в срібних лідерах серед команд України. Крім команди з футзалу у нас працівники ходять в гори, займаються тенісом, шахами, моржують. І незабаром, 18 вересня, ми плануємо підкорити нову вершину в горах Закарпаття. 2 дні з професійний гірським гідом ми будемо вивчати і підкоряти гори, бо розуміємо, що активний спосіб життя – це не лише здоров’я, а й драйвове відчуття та хороший настрій», - додала вона.

Тому «Кромберг енд Шуберт» підтримує енергійні пориви своїх працівників і допомагає їм спробувати свої сили у різних спортивних змаганнях не тільки в Луцьку, а й Волині.

Редакція t1.ua розпитала працівників підприємства «Кромберг енд Шуберт», які першими здолали відстань у 10 км, що вони відчувають, коли досягають фінішу та які емоції подарував їм цей марафон.

Сергій – працівник заводу «Кромберг енд Шуберт», голкіпер та капітан футбольної команди:

«Я вже три роки поспіль беру участь у цьому марафоні. Перший раз долав  відстань у 21 км, а останніх два роки – по 10 км. Трасу здолав легко, бо 10 км – це недалеко, але отримав колосальне задоволення. Організація свята на вищому рівні, погода для забігу чудова, позитивні емоції зашкалюють. Однозначно братиму участь у наступному марафоні, бо такі змагання мені до вподоби та всім іншим раджу. Спробуйте – не пожалкуєте».  

Віталій та Федір

GALLERY-577

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, луцьк, Кромберг енд Шуберт, Фото