«Інвестор» презентував новий ЖК: вишуканий та інноваційний «Амстердам»

Поблизу Луцька будівельна компанія «Інвестор» зведе заміський житловий комплекс «Амстердам» з новим підходом до планування квартир та оригінальним дизайном будинку.

Презентація нового проекту «Інвестора» відбулася 28 серпня.

В «Амстердамі», який зведуть в селі Струмівка, передбачено більше 200 квартир. Продаж квартир у новому ЖК стартує з 14 999 грн за метр квадратний. У компанії пояснюють, що житло вигідніше придбати на початковому етапі будівництва, адже в процесі воно може подорожчати на 50%.

Компанія-забудовник виділяє 10 переваг житлового комплексу: 

  • Планування квартир
  • Архітектура
  • Система опалення
  • Обслуговуюча компанія
  • Система безпеки
  • Спортивна інфраструктура
  • Сусідське ком’юніті
  • Зручність та доступність
  • Громадська територія
  • Гарна інвестиція

Детальніше про них під час презентації розповів директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

«Цей житловий комплекс відрізняється від тих, що ми зводили раніше. Він буде нагадувати будинки в столиці Нідерландів Амстердамі, саме тому ми й обрали таку назву», - розпочав він.

GALLERY-548

Однією з найбільших особливостей цього ЖК є сучасне та комфортне планування квартир.

«У СРСР ніхто не думав про комфорт людей, а лише про санітарні норми. А в Європі квартири давно рахуються кількістю спалень. У нашому комплексі є квартира з спальнею з окремим санвузлом для дорослих та дві дитячі кімнати з гардеробом.

Спальні мають меншу площу, а кухня та зал – навпаки, адже там люди проводять більше часу. Тобто є чотирикімнатна квартира, в якій є три спальні. Загальна площа такої квартири – 86 метрів квадратних», - зазначив Разумовський.

Директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський

Значну роль в проекті приділили системі опалення в ЖК «Амстердам», адже вона гарантуватиме:

  • безпеку,
  • гарну якість води,
  • стабільний тиск в системі, 
  • комфортну температуру в помешканні.

Територія ЖК буде закритою та знаходитиметься під відеонаглядом, буде присутня і система доступу та цілодобова охорона, управляюча компанія доглядатиме за газоном, озелененням території, вивозом та сортуванням сміття. До того ж планують сквер для прогулянок, зони барбекю для спільних свят та заходів. Крім того, у ЖК буде свій власний закритий внутрішній двір.

Для майбутніх мешканців облаштують спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри в баскетбол, футбол та волейбол, з біговими доріжками, тренажери для воркауту.

А щоб створити дружню спільноту сусідів у будинку облаштують хол, де можна буде поспілкуватися, випити разом кави, чи навіть подивитися компанією футбол.

GALLERY-547

У ЖК «Амстердам» буде окрема парковка з розрахунком на кожне авто на квартиру. До будинку усі входи – «під нуль» (без сходів), а в під’їздах будуть сучасні безшумні ліфти.

«У цьому житловому комплексі не буде високих сходів до під'їздів. У батьків з колясками та людей з інвалідністю не виникне труднощів, аби дібратися до своєї квартири. Тут будуть широкі двері та не буде ніяких сходів на вході», - підкреслив Андрій Разумовський.

Як повідомив директор компанії, на першому поверсі житлового комплексу розмістять комерційні приміщення та зону закладів громадського призначення: кав’ярня, аптека, магазин, сімейний лікар, приватний дитсадочок, спортивний зал чи студія йоги, салон краси, відділення банку та пошти.

На презентацію ЖК «Амстердам» також запросили й представників студій «isbelab», «Destyle» та «Panda», які презентували дизайн квартир. 

GALLERY-550

«У нас вже був досвід роботи з «Інвестором», адже раніше ми розробляли дизайни для «Юпітера» та «Струмочка». Усі планування були досить добре продумані. До того ж комфортно, коли забудовник іде тобі на зустріч. І виходять в результаті дуже цікаві проекти», - резюмував представник лабораторії сучасного дизайну «isbelab» Дмитро Кохновіч.

↓ ДИВІТЬСЯ ФОТО З ПРЕЗЕНТАЦІЇ ЖК «АМСТЕРДАМ» ↓

GALLERY-545

За деталями звертайтеся:

096 030 20 10

вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк.

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

www.investor.lutsk.ua

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, будинок, Андрій Разумовський