З'явилося відео масової бійки «село на село» на Рівненщині

Під Рівним масова бійка між жителями двох сіл тривала протягом двох діб. Як повідомляється, протистояння почалося між жителями сіл Степангород і Хиночі. В бійці брало участь 70 осіб. В результаті зіткнень троє учасників конфлікту отримали тілесні ушкодження.

Відомо про бійку між жителями сусідніх сіл Степангород і Хиночі стало з соцмереж. Відео опублікувала одна з жінок, яка стала очевидцем події.

Сільський голова Микола Шеліган прокоментував ситуацію. Він вважає, що побоїще було спровоковане жителями сусіднього села Степангорода.

"Це серйозно вже років так 20. Хиночани ніколи в Степангород не їздили й там не билися. У нас всі проблеми завжди через те, що вони приїжджають сюди й встановлюють порядки. Воно трошки зараз припиниться, тому що після таких конфліктів воно зазвичай припиняється. А через пів року - те ж саме: приїжджають з бітами, прутами, пневматикою. Для них це нормально", - каже сільський голова.

Виконуюча обов'язки Степангородського сільського голови Любов Мельник також висловилася з приводу конфлікту. Вона визнає факт бійки, однак каже, що подробиць і причини не знає.

"Я чула, що був такий інцидент. За словами жителів, побили раніше нашого жителя, він у лікарні. Може мстилися. Вже давно так не билися. Може де були поодинокі, але ну не так ... Не знаю, що вони дійсно не поділили, але факт є факт", - говорить очільниця громади.

Співробітники поліції порушили справу за фактом хуліганства, скоєного групою осіб. Також було відкрито кримінальне провадження.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: бійка, рівне, Надзвичайні події