За вбивство воїна АТО підозрюваного суд відправив на море

21 Червня 2020

Суддя Бердянського міськрайонного суду Олена Вірченко відпустила на відпочинок до моря Євгена Бродського - обвинуваченого в організації вбивства ветерана бойових дій на Донбасі Віталія Олешка на позивний "Сармат".

Про це повідомляє Hromadske, посилаючись на ухвалу суду.

У документі вказується, що до суду з відповідним клопотанням звернувся адвокат обвинуваченого, заявивши, що Бродському з дітьми нібито необхідно пройти оздоровлення у Бердянську. За адресою, яку вказав захисник, перебуває база відпочинку Sun resort.

"Вчора ми дізналися, що він (Бродський) святкує свій день народження на косі, де база відпочинку Sun resort. Дзвонили офіційно через 102 з приводу порушення домашнього нічного арешту, а після вже дізналися про цю ухвалу. Я так розумію, що Бердянський суд взагалі зійшов з глузду", — каже побратим Віталія Олешка Антон Пшеничний.

Суддя відпустила Бродського на так зване "оздоровлення" на 5 днів — до 22 червня включно. Втім, побратими "Сармата", які вже 12 день голодують задля того, щоб усіх обвинувачених повернули до СІЗО, вбачають в цьому необхідність зустрічі Бродського з іншими фігурантами справи. Адже раніше суд звільнив з-під варти 4 обвинувачених, серед яких Михайло Сігіда, який відбуває домашній арешт у Бердянську.

"З огляду на, що Сигида зараз теж перебуває у Бердянську, самі розумієте, що в такі випадковості ми не віримо", — сказав Антон Пшеничний.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: вбивство, кримінал, Україна, суд