Важлива новина для абітурієнтів Волині! У Луцьку прийматимуть документи для вступу в кращі університети Європи

Луцьк стане єдними містом в Україні, де прийматимуть документи для вступу до закладів вищої освіти в Європі.

Як відомо, через епідемію коронавірусу перетин кордону громадянами ускладнений. Тож цього року абітурієнтам, які хочуть здобувати вищу освіту, та їхнім батькам буде важко відвідати університети Європи, аби поспілкуватися з їх адміністрацією та переконатися на власні очі в тому, що саме цей виш підходить для них.

Тому фахівці проекту "Європейський Центр Освіти" відкриють у Луцьку консультаційний центр, де українські абітурієнти зможуть отримати інформацію про понад 100 закладів вищої освіти в Європі та допоможуть обрати найкращий з них.

Автор ідеї проекту "Європейський Центр Освіти" — відомий український освітянин Ігор Коцан.

"Останнім часом до мене часто звертаються волиняни з проханням проконсультувати щодо навчання за кордоном. І я вирішив, що як людина, яка виросла і стала на ноги на волинській землі, мушу допомогти своїм землякам, бо маю для цього і можливості, і знання. Тож ми вирішили відкрити консультаційний центр у Луцьку. 

У зв'язку з коронавірусом ми не можемо проводити масових зустрічей, тому будемо працювати з усіма абітурієнтами індивідуально через наш центр. У перспективі ми розгорнемо діяльність проекту у всіх регіонах України", - розказав він.

Фахівці Центру допоможуть сформувати та передати у виш повний пакет документів у електроному форматі. Тобто абітурієнтам не доведеться долати кордон, аби передати документи в омріяний університет. 

Як розповів співкоординатор проекту Віталій Сніжко, для Центру вже підібрали приміщення та визначають години прийому абітурієнтів. Тож, він радить стежити за сторінкою "Європейського Центру Освіти" в Facebook, щоб першими дізнатися про місце та час його роботи. 

Віталій Сніжко

"Крім того ми розглядаємо можливість у допомозі школярам, які закінчили 9-ий клас, і хочуть продовжити навчання в Європі. Ми формуємо перелік закладів, де вони зможуть здобувати освіту. Також важливо, що ми складаємо список закладів освіти, куди наші абітурієнти зможуть поступити на пільгове навчання або й взагалі безкоштовну форму. В Європі чимало таких вишів", - розповів він.

Щоб отримати більше інформації про "Європейський Центр Освіти" телефонуйте +38 066 080 12 28 або пишіть на Viber, Telegram, WhatsApp за тим ж номером.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: освіта, Україна, польща