«Цілуйся зі своєю жінкою, а до іншої – не лізь», - рецепт від COVID-19 від Лукашенка

Новий рецепт профілактики коронавірусу озвучив президент Білорусі Олександр Лукашенко –  не цілуватися чоловікам зі сторонніми жінками, а тільки зі своїми.

Про це він сказав під час відвідування полігону Об'єднаного інституту машинобудування, передає білоруський портал REFORM.by.

«Якщо ти вже цілувався з кимось, то цілуйся. Не лізь, якщо ти мужик, до іншої жінки. Ну потерпи місяць. Якщо ти вже терся там, в сім’ї — то залишся в сім’ї», — сказав Лукашенко.

Він радить чоловікам вийти на вулицю, покататися на велосипеді й подихати повітрям.

«Ну а коли ти сидиш вдома, опустивши руки, соплі розвісивши, ну якою ти будеш здоровою людиною? Я вже давно вам говорив жити тим життям, яким ми жили», — сказав президент, додавши, що цей вірус «не такий вже й небезпечний, як здавалося спочатку».

За останніми даними, у Білорусі зафіксували 19 255 випадків інфікування коронавірусом: 112 людей померли, а 4 388 — одужали.

У кінці квітня в Білорусі відновили навчальний процес, а носіння масок у школах Лукашенко вважає «дурістю». Загалом у Білорусі не оголошували карантин, бо президент не дуже вірить у небезпечність коронавірусу.

Лукашенко вважає, що його країна, попри критику, йде своїм шляхом у подоланні коронавірусу і над нею вже «з’явився маленький промінчик надії».

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, Світ, коронавірус, олександр лукашенко