«Зеленський за рік свого президентства помітно погладшав», - Притула

Український шоумен Сергій Притула вважає гарним знаком той факт, що за рік перебування на посаді президента України Володимир  Зеленський помітно погладшав.

Про це Притула розповів в інтерв'ю Українській правді.

"Мені здається, що це був рік доволі важких випробувань як для Володимира Олександровича, так і для всієї країни під його керівництвом. Є одна позитивна річ, яку я в ньому помітив… Зеленський поправився", – говорить Притула.

За словами шоумена, зміни в зовнішньому вигляді Зеленського – гарна ознака:

"Я дуже часто в розмовах казав, що коли я бачу державного чиновника, який перебуває в неймовірно класній фізичній формі, він мені видається підозрілим. Для того, щоб підтримувати свій організм у хорошому стані, це треба займатися ну разів чотири хоча б на тиждень, хоча б по півтори годинки. Коли я бачу людину, яка на високій державній посаді і ця людина така – ха (показує біцепси), я розумію, що час, який людина мала би використати на державні справи, вона витрачає на своє розкішне тіло. І мене це трошки бентежить. Тому той факт, що Зеленський поправився, мене не може не тішити, бо значить на спортзал він уже часу надто багато не має".

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, президент, володимир зеленський, Політика, Таблоїд, сергій притула