Полюємо на лисицю

В уявленні народу лис вважається найхитрішим звіром, здатним обвести довкола пальця навіть досвідченого мисливця. Щоб, незважаючи на це, все ж таки вполювати цю рудошерсту прудку істоту, варто знати деякі хитрощі мисливської справи.

 

Для того, щоб вполювати лисицю, потрібно мати неабияке терпіння. Ідеальною порою для полювання на цього звіра є зима, добре підійде морозний і вітряний день. Справа в тому, що у цей період лисиця зазвичай активна, а тому варто пошукати сліди, які приведуть до неї. Пам’ятайте про те, що коли вона відчує, що за нею стежать, то застосує свою спритність і просто так до рук не дасться.

Іти на лисицю найкраще утрьох з відповідною кількістю зброї. Не зайвим буде і дробовик, хоча в тварину найкраще стріляти з близької відстані. Як варіант, може бути і триствольна рушниця, якою реально влучити з далекої відстані.

Вистежувати лисицю потрібно у камуфляжній формі, якщо взимку, то обов’язково білого кольору. Звіра цілком реально знайти по слідах на снігу, проте тут потрібно бути уважним, тому що лисиця може вас заплутати.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля