Як WEST AUTO HUB працює на карантині

Більшість відділів комплексу автомобільних послуг WEST AUTO HUB  на час карантину працює дистанційно.

Як розповіла керівник компанії Юлія Риковська, більшість працівників перейшли в онлайн.

"Звичайно, додалося роботи нашим IT-спеціалістам. Ще більше наших послуг перевели в онлайн. Наприклад, онлайн доступні такі послуги як купівля автомобіля, замовлення доставки, за попереднім замовленням можна замовити специфікацію. А митне оформлення здійснюємо на місці. Наші брокери мають засоби захисту і працюють з клієнтами", - каже вона.

Тому, щоб отримати широкий спектр послуг пов'язаних з авто, достатньо набрати номер 0 800 33 58 21.

Крім того, WEST AUTO HUB долучився до благодійних проектів. Так, спільно з волинською єпархію ПЦУ допомогли обласній клінічній лікарні закупити засоби захисту, маски, рукавиці, комбінезони.

"Нам потрібно об'єднути свої сили, щоб був більший ефект. Тому що наодинці важко боротися з будь-якою проблемою. До речі, на цьому ми не зупиняємося і приєдналися до ще одного проекту. Допомагаємо групі підприємців на чолі з Павлом Цапюком забезпечити медичні заклади Луцька захисними щитками", - розповіла Юлія Риковська.

Павло Цапюк та Юлія Риковська

Павло Цапюк своєю чергую подякував WEST AUTO HUB за підтримку в складні часи, адже завдяки компанії лише обласна дитяча лікарня отримала 300 захисних щитків, а ще 280 щитків поїхали в інші медичні заклади Волині.

"Дійсно зараз настав час для об'єднання. Я дякую всім волинським благодійникам, які не сховалися від COVID-19 у своїх домівках, а посильно допомагають", - сказав Павло.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, автомобіль, луцьк, благодійність, карантин