Олена Зеленська знялася в телеуроці для п’ятикласників

1 Квітня 2020

Перша леді України Олена Зеленська знялася в телеуроці з української мови для п'ятикласників.

Зйомки відбувались в рамках національного проєкту "Всеукраїнська школа онлайн". Про це повідомляє офіційний портал Президента України.

Уроки стартують уже понеділок, 6 квітня. Проєкт має на меті надати доступ до освіти для всіх учнів середніх та старших класів на всій території країни.

Олена Зеленська також зазначила, що під час карантину важливо лишатись вдома та організувати якісне навчання.

Карантин – це необхідний захід для здоров’я та безпеки кожного з нас. І я ще раз прошу українців дотримуватися його правил та залишатися вдома. Але карантин – це не канікули, – зазначила Олена Зеленська.

Освітній проєкт, ініційований президентом України. Це відеоуроки, які щодня виходитимуть на українських телеканалах. Метою є надати доступ до якісної освіти українським школярам, які під час карантину не можуть відвідувати школи.

Зйомки уроків відбуватимуться у Новопечерській школі міста Києва. У відеозаняттях окрім 40 київських педагогів також беруть участь українські ведучі, музиканти, актори, тощо.

Переглянути відео із заняттями також можна буде на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, школа, олена зеленська, карантин