Лимонне весілля – веселощі з кислинкою

Фруктове весілля уже давно не новинка. Як правило, «меню» і антураж свята молоді вибирають синонімічно. Щось ніжне, легке, солодке. Полуничне весілля, абрикосове, персикове...

 

Але, погодьтеся, багато солодкого – це занадто. А значить, варто додати кислинки. І в цьому якнайкраще допоможе лимонне весілля.

Сміливі молодята можуть повністю витримати наряди в лимонній темі. Але найкраще буде виглядати біле плаття нареченої з яскравим жовтим поясом, туфельками і аксесуарами. Причому, прикраси не обов'язково повинні бути з дорогоцінних металів і каменів. Мініатюрні сережки у вигляді лимончиків, а також витончений браслет в тон додадуть образу неповторної родзинки.

Пара буде виглядати дуже органічно, якщо наречений також підбере лимонні аксесуари. І ось йому головне не переборщити. Чоловік повинен виглядати більш стримано. Яскравої краватки і бутоньєрки цілком вистачить.

До речі, про бутоньєрки. Їх можна легко зробити «розпізнавальними знаками» для гостей. Завдяки мініатюрним лимончикам кожен відчує себе в темі. Якщо ж бутоньєрки плануються тільки з квітів, зробіть ставку на жовті відтінки. У соковитому акомпанементі зелених листочків вони виглядатимуть неймовірно.

На тематичному банкеті лимонний смак, колір і запах повинен бути повноправним паном. Хоча вітається колірне сусідство. Особливо добре жовтий колір уживається з насичено-синім, небесно-блакитним, м'ятним, червоним, сріблясто-сірим і, звичайно ж, традиційним білим.

Сервірувати стіл краще таким чином, щоб лимонний колір був не фоном, а акцентом. Це створить більш ошатну і святкову обстановку. Жовті серветки на столах, пишні банти в тон на спинках стільців.

Яскравою нотою декору стануть свічки в підставках з лимонів. Ще один цікавий варіант – замінити цукеркове наповнення баночками з лимонним джемом або пляшечками з лимонадом, перев'язаними картатими біло-синіми стрічками.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.