Родом з Голлівуда – рецепти краси зірок

Секрет ідеальної зовнішності голлівудських красунь – не завжди результат новітніх розробок б'юті-індустрії та дорогих салонних процедур. Часто для підтримки власної привабливості зірки естради, кіно і модельного бізнесу використовують «домашні» рецепти краси. Візьмемо на замітку найкращі з них!

 

Ніколь Кідман

Знаменита актриса дотримується принципу «не засмагати». Щоб зберегти свіжість і яскравість природної краси, оберігати себе від сонячних променів необхідно з дитинства. Набути розкішного густого волосся можна, обполіскуючи їх після миття соком журавлини. Натуральний ополіскувач нейтралізує дію лужного шампуню. Схожими властивостями володіє також сік грейпфрута і лимона.

 

Мерайя Керрі

Спокусливі губи знаменитої співачки не дають спокою багатьом чоловікам. Догляд за губами зірка починає зі зволоження ефірною олією м'яти. Попестіть ніжну шкіру губ декількома краплями олії, дочекайтеся максимального вбирання і нанесіть звичний засіб: губну помаду або блиск. Б'юті-процедура надає стимулюючу дію, посилюючи приплив крові, за рахунок чого губи виглядають більш яскравими і чуттєвими.

 

Софі Марсо

Щоб зберегти молодість шкіри обличчя, красуня Софі доповнює ранкове умивання з милом зволоженням з використанням оливкової олії. Крім цього, в ранковий ритуал краси обов'язково входить утримування в роті протягом 20 хвилин рослинної олії. «Це дуже корисно», – стверджує актриса.

 

Мадонна

Аби привабливо виглядати, Мадонна тримає на жорсткому контролі власний раціон. Уникаючи обідів у ресторанах та інших закладах громадського харчування, ефектна красуня віддає перевагу збалансованій дієті. У складі останньої у великій кількості є зернові, овочі, фрукти, а також риба. А ось продукти, що містять цукор і алкоголь, «під забороною».

 

Ніколь Шерзінгер

Американська поп-співачка, яка володіє довгими, густими, наповненими блиском і здоров'ям локонами, в догляді за волоссям також не забуває використовувати домашні засоби. Миття яйцем, майонезом і ополіскування оцтом – рецепт краси, якого дотримується співачка.

 

Джессіка Альба

Американська кіноактриса Джессіка Альба регулярно приймає ванни з морською сіллю. Для досягнення максимального ефекту розслаблення, зірка запалює у ванній кімнаті свічки з ванільним ароматом.

 

Гвінет Пелтроу

Домашній пілінг, приготований із суміші тростинного (коричневого) цукру, кави грубого помелу і оливкового олії відмінно очищає шкіру актриси від відмерлих клітин. Після пілінгу зірка наносить на шкіру маску, в складі якої вівсяна каша і мед. Третім ступенем догляду за шкірою є зволоження кокосовим маслом. На думку Пелтроу, трирівнева б'юті-процедура приносить шкірі здоров'я.

 

Сінді Кроуфорд

Незрівнянна американська супермодель панацею від старіння шкіри обличчя бачить в «термальній воді» власного приготування. Залийте в пульверизатор рідину, що складається з очищеної води і коров'ячого молока в рівних пропорціях, і зволожуйте нею шкіру протягом дня. Молоко краще використовувати незбиране.

 

Особистий приклад зірок показує, що в догляді за обличчям і тілом можна успішно застосовувати натуральні домашні засоби. Неперевершеної краси вам і здорової молодості!

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style