Леся Нікітюк – про любов із сусідом, строгих батьків і магічні ритуали

Вісім років тому весела дівчина з Хмельницького Леся Нікітюк увірвалася в український шоубіз. Першу популярність вона здобула як співведуча програм «Орел і решка».

Потім були проєкти «Леся-Здєся», «Леді Ле», а з 2018-го Леся Нікітюк продовжує сяяти в декількох мегапопулярних передачах на «Новому каналі», йдеться у публікації у газеті «Твій вибір».

 – Я змінювала проєкти не тому, що мені там не подобалося. До прикладу, «Орлу і решці» я віддала добрих п'ять років своєї молодості. Це було важко, але натомість я побачила світ, – розповіла 33-річна зірка в інтерв'ю «СлаваVa+». – Просто я не люблю засиджуватися, прагну постійно розвиватися та відчиняти все нові двері у своєму пізнанні.

Хто став коханим чоловіком?

Під час участі в проєкті «Навколо М» Лесі пощастило в «подвійній дозі». Адже вона не просто заробляла гроші, а й шукала найкращих мужчин аж у 12 країнах світу. І саме цей проєкт допоміг ведучій збагнути, що найбільше їй подобаються саме українські чоловіки:

– Бо всі наші хлопці (і це в них закладено генетично) – хороші господарі. Бо наші чоловіки вміють подарувати жінці відчуття того, що вона – жінка. А не так, як за кордоном: прийшли в кіно, кожен сам собі купив попкорну, подивилися, розійшлися. У Скандинавії – то взагалі шок: подружня пара в холодильнику підписувала, де чиї яйця. І це для них – звичне явище! – розповіла Леся.

Леся Нікітюк

– Що ж до зовнішності чоловіків, то це для мене другорядне. Бо на красу жінка звертає увагу перші два тижні. А далі їй цікаво зазирнути в душу, відчути дотик, поділитися флюїдами.

Проте на запитання про коханого чоловіка і дату весілля Леся категорично відмовилася відповідати. Бо, пояснює, не любить свого приватного життя виставляти на загал:

– Так, мій коханий чоловік – то мій сусід. Попри те, що ми жили поруч упродовж двох років, ні разу не пересікалися. А потім нарешті познайомилися, коли я зачиняла свої двері, а він відчиняв свої. Імені та його професії не назву.

Просто скажу, що маю кохану людину, яка про мене піклується, привозить і забирає зі зйомок, допомагає в усіх контрактах із телеканалами. Одне слово, розумний, талановитий і перспективний.

«Ніякий дід мене не пропихає»

 Згадуючи проєкт «Танці з зірками», Леся Нікітюк відразу хапається за коліна:

– У мене зразу чашечки заболіли! Бо за чотири місяці, скільки змагалася на танцмайданчику, я стільки травм отримала! У мене був навіть синець, на якому ми ворожили, хто вилетить із наступного туру (видивлялися букви і порівнювали з першими літерами прізвищ учасників), – знову жартує телеведуча.

– Зізнатися, проєкт був ду-у-уже важким. Одного разу я в прямому ефірі навіть забула танець! Під час усіх 14 ефірів мені хотілося взяти і піти. Тому кожен танець я виконувала, як востаннє. Проте я не жалкую про участь у «Танцях» ні грама. Бо я справді набула там колосального досвіду.

А разом із досвідом – і ще більшу популярність. Тож сьогодні Леся входить до десятки найбільш затребуваних ведучих на українському ТБ.

Леся Нікітюк

Щоправда, заздрісники постійно розводять плітки, нібито «та Леська» здобула популярність завдяки «одному дідові» і що нібито він «пропихає» телеведучу.

– Мушу всіх розчарувати: діда нема, і впливового дяді – також. Оці стосунки з розрахунку – то не моє. Та й виховання в мене не таке: не дай Боже батьки взнали би, що я вчинила непорядно, – голова би з плеч відразу!

На запитання, якими рисами характеру треба володіти для успіху, Леся каже:

– Простота, любов і щирість – це те, що найбільше цінується в українському шоубізі. Та й зіркова хвороба мені не загрожує. Бо я на власній шкурі відчула, як важко проходити кастинги і працювати над собою, щоб і жартувати, і грамотно розмовляти. Тож корона з мене ніколи не спаде (тим більше, що я ношу її в сумці!), – знову жартує Леся Нікітюк.

Дзеркалом притягує гроші і сидить на «інстраграм-дієті»

Ну, а в житті Леся Нікітюк – така ж сама проста, як мільйони українських дівчат і жінок. Вона любить збирати гроші. А, щоб їх ставало все більше, вдається до магічних ритуалів.

– На повний місяць я кладу купу грошей, навпроти якої ставлю дзеркало. І так само, як у дзеркальному відображенні грошей стає вдвічі більше, так само в реальному житті мої фінанси мають подвоюватися, – відкрила таємницю зіркова телеведуча. – А, щоб магія діяла краще, я п'яту частину від заробленого відкладаю як НЗ (недоторканний запас). А на удачу ношу в гаманці зуб акули, який привезла з Гаїті.

На чутки про те, нібито Леся Нікітюк має нетрадиційну сексуальну орієнтацію, телеведуча сміється: «Чутки – це ж класно! Хоча тим, що дівчата цілуються з дівчатами, сьогодні вже нікого не здивуєш».

Так само, як і мільйони молодих людей, Леся Нікітюк любить «позалипати» в соцмережах. Раніше вона щодня проводила в Інстаграмі по сім годин. Зрозумівши, що то вже залежність, звернулася до фахівців. Після того влаштувала собі «інстраграм-голодування»: п'ять днів узагалі не заходила в соцмережі. А тепер дотримується строгої інтернет-дієти: не більшої від двох годин Інстаграму на день.

Леся Нікітюк

Тим паче, що для здобуття успіху треба не когось лайкати, а працювати так, аби компліментами засипали тебе:

– Іноді мене запитують, що треба робити, аби вибитися в люди. Так-от, по-перше: люди – вони всюди: і в селі, в селищі, і в мегаполісі. А якщо ми говоримо про популярність та успіх, то ніколи не треба боятися чогось нового і завжди треба вірити в себе. Адже коли розібратися, то всі ми живемо на одній планеті, дихаємо тим самим повітрям, п'ємо ту саму воду. Кожен із нас може стукати в ті самі двері. Але, – додає тут же, – якщо ви думаєте, що буде тяжко, – помиляєтеся: бо буде дуже-предуже тяжко. А для успіху доведеться платити всім: і здоров'ям, і особистим життям.

Та саму Лесю, схоже, не лякають ні труднощі, ані жертовність. Уже невдовзі вона обіцяє запустити круте тревел-шоу (про мандрівки), в якому відкриватиме глядачам не заморські краї, а неймовірної краси куточки нашої країни, серед яких – болота і каньйони, гори і пустелі.

А в перспективі Леся Нікітюк хотіла би розширити свої творчі можливості і знятися в кіно, де в головній ролі зіграти саму себе. Адже шлях до успіху – то шалений коктейль, де є все: сльози і радість, відчай і неймовірне щастя…

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Ксенія Покровська

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: леся нікітюк, Таблоїд, шоу-бізнес