Як лучани плакали, цілувались та танцювали під треки від Бумбокса (фото)

29 Лютого 2020

До Луцьку 28 лютого  завітав на підтримку нового альбому «Таємний код: Рубікон» відомий гурт «Бумбокс». Концерт був організований Івент-агенцією «Tikhonov сoncert and event agency».

«Вітайте у Луцьку українську банду «Бумбокс» з міста-героя Києва!Поїхали!», – привітав лучан зі сцени фронтмен гурту Андрій Хливнюк

Новий альбом гурту Бумбокс «Таємний код: Рубікон»записаний в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки. В процесі його створення з гурту пішли гітарист і басист.

Альбом складається з двох частин, в якому вперше за 15 років існування гурту Бумбокс буде більше 11 пісень. Три з них добре знайомі й стали суперхітами: «Безодня», «Твій на 100%» і  «Тримай мене».

На підтримку нового альбому Бумбокс вирушив у великий всеукраїнський тур, що охопить 15 міст.  Тур  обіцяє стати наймасштабнішим в історії гурту Бумбокс.

А у Луцьку фанати гурту змогли почути у живому виконання добре знані та улюблені «Сталеві квіти», «Поліна», «Дитина»,  Хоттабыч» та «Вахтёрам» тощо.

Про те, що ці хіти добре знають, свідчило те, що глядачі у залі вгадувала треки з перших акордів, та реагували на знайомі пісні  запальними рухами та гучними оплесками. Багато хто підспівував  усі слова.

ТОП-цитат від Хливнюка на концерті у Луцьку:

  • Найкраще в турі – це грати дурня, коли і на сцені, і в залі свої люди. Кажуть, що дурень завжди знайде причини для смутку і тільки розумна людина розриває цей світ веселощами.
  • Наступна пісня – драматична. Усвідомити всю її велич непросто навіть нашому барабанщику, а він, повірте, усвідомлює ще й не таке. Це «Болєльщик». До слова, автором ідеї цієї пісні є екс-гітарист колективу, Андрій «Муха» Самойло з Луцька.
  • Як вам наші килими з OLX? Колись вважалося, що вони поглинають звук, тому їх так багато залишилося на студіях…
  • Особливо приємно грати «Плющ», створену на слова Лесі Українки, на Батьківщині авторки. Це класика.  Читаючи цього вірша, я в голові почув мелодію і вирішив покласти текст на музику. Перш за все, вона планувалася як титрова до фільму «Леся» грузинської режисери. Попередня влада навіть виділила кошти на реалізацію проекту, але чомусь сьогоднішня їх «загорнула».
  • «Мамо, я поїв і в шапці!», - анонс пісні «Выход».
  • Одна з пісень, записана у Франції, для мене особливо важлива, тому що це пісня натхненна іншою піснею – джазовим стандартом I’ll Be Seeing You. Тематика в принципі схожа. Інша мелодія, інше аранжування. Мова – про «Побачимось».
  • За життя артистів нерідко критикують, стверджують, що вони не в силі, формі чи голосі. А потім цих людей визнають легендами. А вже пізно… Ходіть на концерти живих виконавців, ходіть на акторів до театрів, на своє кіно і воно стане кращим, воно буде ставати кращим – анонс пісні «Спи собі сама» Андрія Кузьменка.
  • Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо, тільки тоді, коли любимо ми, можемо зватись людьми!
  • Всі свої на сцені і всі свої в залі… Дякуємо, що сьогодні грали разом із нами.

 «На біс» гурт виконав пісню «Квіти у волоссі», завершуючи її акордами легендарної «Show must go on».

GALLERY-365

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Таблоїд, концерти