ТОП-5 романтичних авто для закоханих

Як ви будете святкувати день всіх закоханих? У ресторані, кінотеатрі, вдома, подорожуючи?  Це не так важливо, головне, щоб разом.  Мабуть, 14 лютого - один з небагатьох днів, коли хочеться просто побути вдвох.

Якщо ви ще й досі не вирішили, як і де будете відзначати це свято, то ось вам підказка: відвідайте екзотичні родзинки міста, яке давно мрієте відвідати, помилуйтеся місцевими пейзажами, сидячи в своєму романтичному авто.

Комплекс автомобільних послуг WEST AUTO HUB допоможе вам придбати будь-яке романтичне авто.

1. Двомісний спортивний родстер Mazda MX-5 ідеально підійде молодим людям, які тільки почали зустрічатися. Стильний і динамічний автомобіль дозволить швидко і ефектно пересуватися між клубами в мегаполісі. А також складе прекрасну компанію в подорожі по заміських дорогах.

 

Mazda MX-5 2019

Mazda MX-5 2019 модельного року виглядає просто чудово. У базову комплектацію родстера входять система безключового доступу і  передові системи безпеки.

Кожне покоління Mazda MX-5, відомої також як Miata, мало суперечливий імідж: з одного боку це субкомпактне купе було одним з кращих автомобілів у своєму класі за керованістю, що завжди цінували чоловіки, з іншого – округлі форми і невеликі розміри більше приваблювали жіночу аудиторію. У четвертому поколінні моделі дизайнерам, здається, вдалося нарешті віднайти баланс.

GALLERY-305

2. Особливий хетч FIAT 500 Kar_masutra. Якщо ваші стосунки перейшли на наступний еротичний етап, то можна звернути увагу на особливий хетчбек FIAT 500.

 

FIAT 500 Kar_masutra

Італійське ательє Garage Italia Customs розробило для автомобіля пристрасний дизайн. FIAT 500 можна придбати з гравюрами з Камасутри, або з еротичними малюнками з японської книги любові Сюнга.

У салоні передбачені штори, які приховають закоханих від небажаних глядачів. Гарячий хетч комплектується наручниками і батогом, а важіль перемикання передач являє собою відверту іграшку для дорослих.

Інтер'єр унікального хетча виконаний в належному інтимному стилі.  Зокрема, в салоні автомобіля є ексклюзивне неонове табло з гучномовним написом Adults Only («Тільки для дорослих»). Загалом, внутрішнє оздоблення авто виглядає навіть еротичніше, ніж зовнішній вигляд.

GALLERY-306

3. Mercedes-Benz E-Class L з подовженою колісною базою. Коли пара готується до весілля, флагманом весільного кортежу може стати стильний Mercedes-Benz E-Class L.

 

Mercedes-Benz E-Class L

Люксова модифікація Maybach вражає своїм розкішним інтер'єром з обробкою з якісної шкіри і просторими диванами для гостей. Регулювання мікроклімату в салоні, освітлення та ароматизації перетворює авто на затишне спокійне місце. Динаміки на оббивці стелі забезпечують тривимірний звук. ТВ-тюнер перетворить ваш автомобіль на домашній кінотеатр.

GALLERY-307

4. Мінівен Chrysler Pacifica. Після весілля молоде подружжя задумується про народження дітей. Наявність мінівена може суттєво полегшити життя сім'ї.

 

Мінівен Chrysler Pacifica

Шикарний тон салону задає світла шкіряна обробка з темною окантовкою, а також переважно світлий пластик обробки. Завдяки цьому салон виглядає ще більше і просторіше. А цілих три пасажирських ряди, які влаштовані по такій компоновці: два+два+три (диван), за задумом розробників, предзначені для дорослих та дітей.

На другому ряду подорожувати ще комфортніше. У крісел регулювання відкидається назад майже горизонтально, плюс два підлокітника. У п'ятьох пасажирів ззаду свій блок клімат-контролю. Але найголовніша фішка тут – це мультимедійний розважальний комплекс з відкидними моніторами.

GALLERY-308

5. Будинок на колесах Volkswagen California XXL. У ньому дуже комфортно подорожувати по країні і світі. В салоні автомобіля є душ, компактна, але повноцінна кухня, а також досить широке ліжко. Завдяки висувній стелі доросла людина може стояти в автомобілі в повний зріст.

 

Volkswagen California XXL

Центральна секція салону повністю трансформована.  Кухонну зону з газовою плитою, раковиною і двома холодильниками легко розширити до 2050 мм. Розкладний стіл можна зняти і розмістити в кріпленнях за зсувними пасажирськими дверима на випадок пікніка на вулиці. До речі, розкладні стільці для подібних посиденьок теж є: вони зберігаються під задніми дверима разом з переносним грилем-мангалом фірми Weber.

Є і традиційні атрибути комфорту: кліматична установка, відеопроектор та аудіосистема, розкидані тут і там розетки на 220 В і роз'єми USB.  В хороші дні салон висвітлюється через панорамний дах, а вночі і в негоду - світильниками з програмованим кольором. 

GALLERY-309

 ЩОБ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ЗАХОДЬТЕ НА САЙТ КОМПАНІЇ  WWW.WESTAUTOHUB.UA АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ 067 158 86

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто