Оголені груди і сідниці: які зірки прийшли на «Греммі-2020» без спідньої білизни (фото)

27 Січня 2020

У ніч на 27 січня в Лос-Анджелесі відбулася 62 церемонія вручення музичної премії «Греммі».

Для виходу на червону доріжку багато зірок вибрали досить сміливі образи. У яких вбраннях знаменитості з'явилися на церемонії вручення премії, показав Obozrevatel.

Так, 46-річна модель Хайді Клум вже традиційно зробила ставку на сексуальність. Цього разу зірка з'явилася на публіці в прозорій сукні, розшитій паєтками, з декольте до пупка і високим розрізом.

Актриса Пріянка Чопра з'явилася на "Греммі" в сукні від Ralph & Russo з дуже глибоким вирізом, який оголив пишні груди зірки.

Модель Кріссі Тейген підкреслила спокусливе декольте ефектним вбранням від Yanina Couture.

Акцентувати увагу на пишних грудях вирішила і виконавиця Наталі Йоахім.

Справив фурор на червоній доріжці і трансгендерний YouTube-блогер і візажист Микита Драгун. На червоній доріжці зірка з'явився у відвертій прозорій сукні, виставивши напоказ спокусливу фігуру.

Не залишилася непоміченою на "Греммі" і співачка Піа Міа. Для виходу дівчина вибрала коротку сукню з бахромою і відвертим вирізом на спині.

22-річна автор пісень Нідж Чарльз з'явилася перед фотографами в досить сміливому вбранні.

Одним з найбільш епатажних став вихід виконавця Рікі Ребел. 39-річний чоловік з'явився на премії в червоному шкіряному костюмі з вирізами, оголившисідниці. На них Ріки написав "Імпічмент це".

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ