Що принесе нам рік Металевого (Білого) Щура – вражаючий прогноз від відомого астролога

26 Січня 2020

Всім цікаво зазирнути в майбутнє і побачити, які події готує нам рік 2020? Свій прогноз пропонує відомий астролог Маріанна Малина.

Отже, рік 2020, рік Металевої (Білої) Миші (Щура) за східним календарем, що він нам принесе?

За східним, китайським календарем початок нового року рахується за сонячно-місячним календарем, і відзначається у день другого молодика після зимового сонцестояння.

У цьому році рік Металевої Миші має розпочатися 25 січня. Це день, так званого "китайського нового року".

Але, увага! Миша повністю вступить у свої права аж 4-го лютого, коли почнеться місяць Тигра. А з 25-го січня по 4-го лютого, Миша "приймає справи" у Кабана.

А ми поки розберемося з тим, чим по суті являється Металева Миша.

Тут ми маємо поєднання двох стихій – Металу та Води. Миша, знак, що символізує стихію Води та Зиму, як пору року. А Метал, в свою чергу являється символом Осені.

За китайською міфологією вважається, що Метал з'явилася в результаті дотику до Землі Сонця, що заходить. Цікаво, що в Китаї стихію Металу ототожнюють з золотом та грошима, що логічно, бо осінь це пора урожаю і дерева вбираються в «золоті шати».

В східній системі породження стихій, Метал породжує Воду, що випливає з того, що за осінню, йде зима. Таким чином, в цьому році Металевої Миші ми маємо підтримуючу стихію Металу, що як би «підживлює» Мишу, тобто робить її сильнішою, навіть зухвалою.

Читайте також

Образ Металевої Миші – Миша, що сидить на жердині, балансуюча Миша. Отже, цей рік особливо акцентує проблему балансу та рівноваги. Рік, коли ризик та зухвалість повинні узгоджуватися з обережністю та пильністю.

Миша – знак хазяйновитий та працьовитий, а Металева Миша – працьовитіша вдвічі. І дуже любить гроші та достаток.

Майже всім, в рік Металевої Миші доведеться багато працювати, бо така Миша любить працьовитих людей. Якщо ви не будете байдикувати цього року, то ви можете досягти бажаних вершин, як в кар’єрі, так і в фінансах. Тому в цьому році можна ставити перед собою амбітні цілі, Металева Миша – амбіційна та честолюбна.

У Металевої Миші твердий і непоступливий характер, тому цього року можливо загострення конфліктів, як між людьми, так і між державами.

Металева Миша любить гроші, але вона не схильна до запасливості, тому в цьому році цілком можливі як непогані заробітки так і великі трати.

Покупки цінних речей та нерухомості – сприятливі. Особливо сприятливими будуть придбання речей в дім, бо Металева Миша дуже любить прикрашати свій будинок. Вона має хороший смак і цінує розкіш.

Стихія Металу дуже підсилює стихію Води в цьому році, тому можливі різного роду неприємності з водою – повені, розливи рік, катастрофи на воді. Не зайвим буде провести профілактику вашого водопроводу, поміняти крани, перевірити каналізацію.

Металева Миша – це підсилена стихія Води, а Вода в східному календарі пов’язана з планетою Меркурій, який управляє розумом та знаннями. Отже рік дуже добрий для накопичення знань, всякого роду навчання та написання наукових праць. Щодо письменницької роботи, то краще буде йти публіцистика, нон фікшн та науково-популярна література.

Рік Металевої Миші не сприяє веселощам та відпочинку, це рік навчання, духовного зростання, зосередження на головному та наполегливій праці.

Якщо ви хочете зрозуміти, як вплине цей рік саме на вас, вам треба розрахувати свої стовпи Ба-цзи (індивідуальну карту) і дізнатися «Господаря Дня». Якщо ваш «Господар дня» Дерево або Вода – цей рік для вас сприятливий, якщо стихія Металу та Землі – нейтральний, а якщо стихія Вогню – складний (Вода «гасить» Воду). Втім, все залежить від балансу стихій у вашій карті, якщо Вогню занадто багато, то сильна Вода цього року буде сприятливою.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, прогноз астрологів, поради астролога