На Волині шукають молодь, яка хоче знати все про Верховну Раду

24 Січня 2020

Громадська організація «Волинська правнича школа» розпочинає реалізацію проєкту «Доступно про парламентаризм». Головна мета – підвищення рівня мотивації молоді (виборців) до участі у вирішенні соціально-економічних проблем громад, різних соціальних груп та держави зокрема, через залучення до співпраці з народними депутатами.

Проєкт «Доступно про парламентаризм» реалізується громадською організацією «Волинська правнича школа» в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Чому це важливо? Молодь становить 1/3 населення України, а це – 14 мільйонів. Однак, активність у суспільному житті проявляють не більше 6 % з них.

Кому буде цікаво взяти участь у заходах проєкту? Молоді, яка має намір підвищити свій рівень знань щодо роботи Верховної Ради України, народних депутатів, загалом функціонування системи українського парламентаризму, прагне до якісних суспільних змін і планує у подальшому використати набуті знання для професійного становлення.

Що передбачає проєкт? Проєкт передбачає системне навчання групи молоді віком 18-25 років, що включає тренінги, ознайомчий тур до Прилісненської об’єднаної територіальної громади, постійну комунікацію з народними депутатами, які у парламенті представляють Волинь, та їхніми помічниками. Відбір учасників тренінгу здійснюється на конкурсній основі і триває до 9 лютого 2020 року (детальніше можна дізнатися за посиланням).

За результатами конкурсу для участі у тренінгах буде сформована група з 20 осіб. Під час реалізації проєкту також заплановано проведення соціологічного опитування «Парламент очима молоді: бачення та очікування». Також в рамках проєкту через участь в інтерактивних заходах «Живі бібліотеки» широке коло молодих людей отримає можливість ближче познайомитися з діяльністю парламентарів та командами їхніх помічників.

За анонсами та інформацією про наші заходи стежте на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/volynlawschool/ та офіційному сайті https://www.volynlawschool.com

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: вру