Найочікуваніші серіали 2020 року

Минулий рік подарував кіноманам чимало цікавих серіалів, які складають величезну конкуренцію повнометражному кіно. Любителі цього жанру із задоволенням спостерігають за карколомними сюжетами, цікавими історіями та розвитком героїв, який переходить із епізоду в епізод.

Часом гра фатальних жінок та брутальних героїв із серіалів настільки цікаве, що відірватися від перегляду просто неможливо – акторська гра вкупі із захопливим сюжетом повністю захоплює увагу.

Подивимося, що готує 2020 рік – ми зібрали для вас ТОП-5 найочікуваніших серіалів. Звісно, тут пальму першості забрав кінопром Америки, котрий знову порадує глядачів крутими серіалами, до зйомок котрих залучили метрів світової кіноіндустрії, як-от Аль Пачино, Ніколь Кідман та Сара Полсон.

«Мисливці»

Безперечно один із найочікуваніших американських серіалів року, що попереду. Зіграти головні ролі запросили великого Аль Пачіно та перспективного Логана Лермана (грав в фільмах «Ефект метелика», «Поїзд на Юму», «Добре бути тихонею»). Продюсером став Джордан Піл, котрий прославився вже першою своєю режисерською роботою, фільмом жахів «Геть».

Дія «Мисливців» розгортається в одному із найбільших міст Америки – Нью-Йорку у 1977 році. «Група за інтересами» промишляє тим, що полює на нацистів. Йдеться про чини, які втекли до Америки після розвалу Третього Рейху та  будують плани на створення нової наддержави вже звичними методами з  геноцидом  та терором. Місія «Мисливців» – змусити нацистів відповісти за вже скоєне та не дозволити реалізувати зловісні плани.

Мисливці впевнені, що нацисти планують побудувати в США Четвертий Рейх, аби знищити країну зсередини. Тож в групу, яка бореться із потенційними загрозам входять представники із різних сфер, які спільно борються із небезпечним ворогом.

Презентувати серіал планують наприкінці лютого 2002 року на Amazon. Перший сезон  складатиметься із 10 серій.

«Сестра Ретчед»

Стримінгова платформа Netflix, відома багатьма хітовими серіалами, у 2020 році представить глядачам драматичну сагу «Сестра Ретчед». Режисером виступив Раян Мерфі («Американська історія жахів»), а роль медсестри Ретчед зіграє Сара Полсон. Полсон прославилася за своїми ролями у «Мстителях», «Американській історії злочинів», «Відчайдушних домогосподарках», «Анатомії пристрасті» тощо. До слова, Полсон також стала співпрдюсером картини. Окрім Полсон тут гратимуть Шерон Стоун, Синтія Ніксон, Джуді Девіс та Аманда Палмер.

Драматичний серіал «Сестра Ретчед» фактично є приквелом, тобто описує події, які передують тим, що розгортаються у фільмі «Пролітаючи над гніздом зозулі», знятому за однойменним твором Деніела Кіза. Дія розгортатиметься у 1947 році та розповідатиме історію медсестри Мілдред Ретчед, яка згодом наганятиме страху на пацієнтів психлікарні та триматиме залізну дисципліну, будучи  фактично головним наглядачем за хворими та справжнім деспотом. Серіал розповідатиме про долю юної медсестри, яку зіграє Полсон, та те, як дівчина перетворюється на чудовисько, котрого бояться усі пацієнти, метаморфози її особистості.

Перший сезон складатиметься із 9 серій, стільки ж творці запланували й у другому сезоні. Презентуватимуть його глядачам у 2020 році, однак точної дати немає.

«Місіс Америка»

Сценарій до серіалу написав Дейві Воллер, який прославився авторством «Відчайдушних домогосподарок» та «Безумців». Зіграти головну роль випала честь відомій американській актрисі Кейт Бланшетт, її колегами по майданчику стали Сара Полсон та Елізабет Бенкс (Полсон виконує головну роль у «Сестрі Ретчед»).

Дія серіалу розгортається у 70-их роках попереднього століття в Америці та висвітлює жіночий рух та боротьбу за рівні із чоловіками права. Йдеться саме про період прийняття Поправки щодо рівності прав, довкола підтримки якого розгортається кампанія жінок. Бланшетт грає роль Філіс Шефлі – політикині, яка виступала проти її прийняття. Шефлі була однією із найвідоміших консерваторок свого часу та яро виступала проти феміністичного руху. Серіал висвітлює події того часу, а також позиції сторін та їх переконання, протистояння політикині та її прибічників та лобістів прогресивного руху. Вкупі із «смачною» картинкою та зірковим складом «мильна опера» має здивувати глядачів.

Прем’єру запланували на 15 квітня на сервісі Hulu. Перший сезон включатиме 9 серій.

«Відіграти назад»

Режисує драматичний сюжет серіалу Сюзанна Бір («Нічний адміністратор»), а зіграти ролі дісталося істинно зірковому складу: головна жіноча – Ніколь Кідман, чоловічі зіграють – Х’ю Грант та Дональд Сазерленд.

Історія описує життя психотерапевта Грейс Сакс. Сакс успішна бізнес-леді: має лікувальну практику, є авторкою книги про родинний затишок та щасливо реалізувала себе у сім’ї – у неї прекрасні чоловік та син. Родина живе в у Нью-Йорку, Грейс чекає на вихід своєї книги та раптом життя йде під укіс: чоловік зникає, його підозрюють у вбивстві, довкола жінки розгорається скандал, вона втрачає близьких.

Тепер її завдання – знайти правду та розібратися у ситуації. Жінка розуміє, що їй доведеться боротися із осудом громадськості, а рецепти щасливого життя вона насправді не використовувала на практиці. Героїня Кідман будуватиме нове життя заради свого сина.

Сезон складатиметься із 6 серій, їх вихід запланували на середину 2020 року.

«Володар кілець»

Режисером найочікуванішого фентезійного серіалу став Хуан Антоніо Байона. До написання сценарію залучили співавторів «Стартерк: Нескінченність» Джей Діпейна та Патріка МакКейна.

Ключовим персонажем стане молодий Арагорн, ватажок дунедайн, роль якого у кінотрилогії блискуче зіграв Віго Мортенсен. Сюжет розгортатиметься довкола Арагорна в часи, коли він ще не править Возз’єднаним королівством, тобто передуватиме діям «Братства персня». Історію тримають у великій таємниці, аби запобігти спойлерам та підігрівати цікавість до кінотворіння. Достеменно невідомо, хто зіграє головні ролі у серіалі. До зйомок залучали британців Віла Поултера та Роберта Арамайо, на відомо, які ролі вони грали.

«Володар перснів» стане «вишенькою на торті» у 2020 році, адже його прем’єру запланували на Amazon на грудень 2020 року. Перший сезон, ймовірно, включатиме 20 епізодів. Загалом за задумкою авторів сага має включати 5 сезонів. На створення планують витратити безпрецедентні 1 млрд доларів.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кіно, серіали, відпочинок