В Одесі для хлопчика з дитбудинку влаштували парад трамваїв (фото, відео)

13 Січня 2020

В Одесі заради маленького хлопчика Андрія з місцевого дитячого будинку влаштували різдвяний парад трамваїв.

Цей парад відбувся 12 січня, - повідомляє кореспондент obozrevatel.

Семирічний хлопчик мріє стати водієм і дуже хотів покататися на різдвяному трамваї. Заради цього навіть втік з притулку, однак його знайшли і повернули туди.

"З новин 8 січня ми дізналися, що не всі діти змогли покататися в трамваях на різдвяному параді, який пройшов в Одесі напередодні. Історія про Андрія дуже драматична, але як і повинно бути на Різдво, закінчилася вона добре!", – розповів директор департаменту міського господарства Одеси, колишній керівник КП "Одесміськелектротранс" Дмитро Жеман.

"На трамваї Андрій все ж покатався. А завдяки йому ще більше ста дітей сиріт сьогодні отримали різдвяний подарунок: парад трамваїв, який був організований саме для них. Спеціально для них ми зробили ще одне друге Різдво. Думаю, що тепер уже всі повинні залишитися задоволеними. Сподіваюся, що в подальшому Андрій пов'яже своє життя з Одеським електротранспортом... ", – додав чиновник.

Між вагонами ходив Дід Мороз, роздаючи маленьким пасажирам солодкі подарунки, а вагоновожаті були вбрані в костюми Снігуроньок.

Крім того, під час півторагодинної поїздки в трамваях виступали аніматори, музиканти і співаки, дитячий хор співав з пасажирами різдвяні колядки та щедрівки.

У різдвяному параді взяли участь три вагони Odissey, в тому числі новітній трисекційний, які проїхали по 26 маршруту – від Старосінної площі до 11-ї станції Люстдорфської дороги і назад.

Одесити в соцмережах не приховували захвату з приводу влаштованого для дітей свята

"Це чудово!", "Коли побачив цей матеріал, то я, дорослий чоловік, розчулився", "Сльози розчулення якось не входили в мої плани з ранку, але вам вдалося їх викликати", "Нехай мрії збуваються", – пишуть одесити.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, Різдво, свято