На Донбасі загинув мирний житель

19 Грудня 2019

За минулу добу, 18 грудня, бойовики сім разів обстріляли українські позиції Об′єднаних сил.

Одного військовослужбовця поранено, загинув мирний житель, повідомили в пресцентрі ООС.

"18 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї" , – йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська влаштували два обстріли поблизу Новолуганського. Там вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї;

Ще п'ять обстрілів українських позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". В районі населеного пункту Березове вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Біля Водяного стріляли з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Ще три обстріли окупанти влаштували з підствольних гранатометів, озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Мар'їнки.

"Вчора, 18 грудня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Крім цього, в населеному пункті Мар'їнка, в результаті вогню збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї, загинув цивільний житель", – розповіли в ООС.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна на сході україни, обстріли