До Києва приїздить зірка блюз-року з концертом

6 Грудня 2019

Бет Харт, американська співачка і авторка пісень, вже цієї неділі виступить з новим альбомом у столиці.

Харт називають новою королевою блюзу і часто порівнюють з Дженіс Джоплін, Біллі Холлідей, Тіною Тернер, Емі Вайнхаус. Співачка презентує в Києві свій новий альбом War In My Mind. Це буде єдиний концерт Бет Харт в Україні у межах світового туру, повідомляє 24TV.

У Бет Харт такий наполегливий і сильний блюз-роковий голос, що він може просто прибити вас до стіни, – писало видання The Times. – Деякі артисти вирішують співати блюз; а деякі ним живуть. У Києві Бет презентує новий альбом War In My Mind, який офіційно вийшов 27 вересня на лейблі Provogue. Його продюсер є Роб Кавалло (Rob Cavallo), який працював з Green Day, Linkin Park, My Chemical Romance, Eric Clapton, the Goo Goo Dolls, Alanis Morissette, Black Sabbath, Phil Collins, Meat Loaf та багатьма іншими суперзірками.

Ця співпраця стала важливим та серйозним етапом у творчості співачки. Бет каже:

Я думаю, що один з найбільших талантів Роба полягає в тому, що він повністю дозволяє артистам мати своє власне бачення. В мене не було ніяких розчарувань з жодною з цих пісень. Більше, ніж у будь-якому альбомі, який я коли-небудь записувала, тут я відкрита до того, щоб бути самою собою.

Кажуть, що жоден концерт Бет Харт не схожий на інший, їх програма і настрій не повторюються. Тож на виступі в Києві на глядачів чекають неймовірний голос і віртуозне виконання в найширшому музичному та емоційному діапазоні – від інтимних блюзових балад до драйвових рок-хітів.


Бет Харт

Бет Харт – Leave The Light On (2018)

Хто така Бет Харт?

Американська співачка, музикант, композитор. Зоряний шлях почала в 1993 році з популярного телешоу Star Search, в якому вона здобула титул найкращої вокалістки. Після цього було безліч альбомів, включаючи мультиплатинові, успішні світові турне. В активі Бет два альбоми з Joe Bonamassa, співпраця зі Слешем із Guns N 'Roses, Нілом Шоном із Journey, спільні виступи з Тадж Махалом, Джеффом Беком і навіть з легендарним конструктором електрогітари, віртуозом Лесом Полом. Яскравою подією для Бет стала робота над платівкою Bananas групи Deep Purple, на якій вперше в історії колективу Ян Гіллан дозволив звучати ще одному голосу, крім свого власного.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, концерти, музика