Шарліз Терон у шкіряній сукні на прем'єрі фільму «Секс-бомба» (фото)

4 Грудня 2019

Шарліз Терон, голлівудська акторка, долучилася до світового тренду.

Останні місяці 2019 року видались для Шарліз Терон досить насиченими. 44-річна акторка знялась у фільмі "Секс-бомба" (Bombshell) та побувала на десятках презентацій спільно зі своїми колегами Марго Роббі і Ніколь Кідман. 3 грудня у Лондоні відбувся черговий показ кінострічки та пресконференція, на якій Шарліз Терон зуміла здивувати публіку, повідомляє 24TV.

Під час світського виходу акторка засвітила чорну шкіряну сукню з шипами. Досить брутальне вбрання Шарліз Терон обрала з брендової колекції Alexander McQueen. Сукня не мала рукавів, а на талії дизайнери прикрасили її подвійним ремнем, що виглядало дуже стильно. Босоніжки на шпильці та лаконічні прикраси завершили образ голлівудської модниці. 

Цікаво, що це не вперше Шарліз Терон одягає шкіряні речі. Раніше зірка красувалась на прем'єрному показі фільму "Секс-бомба" у сукні з мереживним орнаментом. Більш брутальний образ акторка засвітила на церемонії Elle Women in Hollywood: всередині жовтня 2019 року Шарліз Терон красувалась перед камерами у спідниці, топі та шкіряній куртці. 

Що відомо про фільм "Секс-бомба"?
Сюжет кінострічки базується на скандальній історії, яка сколихнула Голлівуд у 2016 році. Одразу кілька працівниць американського каналу Fox News заявили, що стали жертвами харасменту. За їхніми словами, у секс-скандалі був замішаний головний директор каналу Роджер Райс. Журналістки Мегін Келлі, яку зіграла Шарліз Терон, Гретчен Карлсон (Ніколь Кідман) і Кайла Поспісіл (Марго Роббі) вирішили не замовчувати резонансну справу та оголосили "війну" хтивому багатію. Світова прем'єра фільму "Секс-бомба" запланована на 20 грудня 2019 року.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кіно, голлівуд