«*бав тебе в тупий собачий рот», – Дубінський до керівництва Нацбанку

29 Листопада 2019

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський зробив нецензурну "заяву" після того, як Нацбанк подав позов проти нього.

Про це повідомляє ТСН.

"У зв'язку зі зверненням Нацбанку в суд з приводу мого висловлювання - Гонтарева, Смолій і Рожкова - одна злодійська банда, - хочу зробити заяву. До жінок, нехай навіть до злодійок, ставлюся з повагою. Тому тільки на адресу Смолія. Я *бав тебе в тупий собачий рот", - написав Дубінський у своєму телеграм-каналі.

"P.S. Використання цитати, сказаної на адресу прокурора Божко, погоджено з автором А. В. Портновим. Всі права дотримано", - додав депутат.

В іншому повідомленні Дубінський написав "Шановний пан Портнов уточнив, що і Горбатюка він *бав в тупий собачий рот. Прошу врахувати під час прочитання попереднього повідомлення".

Національний банк України подав позов до Солом'янського суду Києва проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського. В Нацбанку переконані, що "через Дубінського, якого в медіа називають рупором олігарха Ігоря Коломойського", реалізується цілеспрямована інформаційна атака на Національний банк. Національний банк вимагає спростувати недостовірну інформацію, поширену ним. 

"По-перше, звинувачення в організації злодійської схеми з виведення банків з ринку є безпідставними та абсурдними та вводять в оману суспільство. По-друге, не відповідає дійсності інформація, що Національний банк "допомагає Сергію Курченку, виплачуючи йому з бюджету 128 млн грн", - зазначає Нацбанк.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: слуга народу, нбу, депутати