Жінка Тарзана просить Зеленського дати дозвіл на в’їзд (відео)

16 Жовтня 2019

Співачка Корольова (та, що «Малєнькая страна») написала президенту України листа, щоб їй дозволили їздити на історичну Батьківщину.

Російська співачка Наташа Корольова звернулася до президента України Володимира Зеленського із проханням дозволити їй в’їжджати на територію країни. Артистка заявила у своєму Instagram, що надіслала лист на ім’я Зеленського, пише видання «Гордон».

У 2016 році СБУ заборонила російській співачці українського походження Наташі Корольовій в’їзд в Україну на п’ять років «за дії, що суперечать інтересам країни». За словами Корольової, справу проти неї було сфабриковано.


«Обвинувачення, яке суд ухвалив мені три роки тому, спираючись тільки на брехливу статтю в інтернеті проплаченого «журналіста» і тиск сімейної парочки кровожерливих депутатиків, які з отруйним слиновиділенням бризкали «ганьба запроданці», є абсурдним і безглуздим», – пише співачка.

Корольова зазначила, що вона «як ніхто уособлює колорит, темперамент і дух України на всьому пострадянському просторі й не цурається свого походження».

Артистка опублікувала відео зі своєю покійною бабусею, у якому літня жінка запитує, за що її онуку не пускають в Україну.

«Напевно, це пісня про київського хлопчика, або про маленьку країну, або тюльпани, які жовтого кольору розлуки, так налякали своїми закликами до екстремізму», – заявила Корольова.

У 2016 році Служба безпеки України ввела заборону на в’їзд в Україну Корольовій строком на п’ять років «за дії, що суперечать інтересам країни». Співачка давала концерти в окупованому Криму і з 2006 року є членом партії «Единая Россия».

У 2017 році СБУ тимчасово скасувала заборону на в’їзд, щоб Корольова змогла приїхати на похорон своєї бабусі.

У вересні 2018 року Корольова звернулася в Європейський суд із прав людини через заборону на в’їзд.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шоу-бізнес, росія