Під Львовом розбився літак: деталі трагедії (фото, відео)

4 Жовтня 2019

У літака скінчився гас, в результаті чого пілоти здійснили аварійну посадку. На борту перебувало 8 осіб.

За попередньою інформацією, літак Ан-12 не дотягнув півтора кілометра до аеропорту і здійснив аварійну посадку в районі кладовища в Сокольниках під Львовом, - пресслужба ДСНС.

За даними рятувальників, загинули 5 осіб. Відомо, що Ан-12 летів з Іспанії до Туреччини через Україну. Літак повинен був дозаправитися у Львові. Тим часом, гасу не вистачило.

Лайнер належав компанії «Україна Аероальянс». У нього не вистачило палива. 

На даний момент аеропорт «Львів» змінив графік роботи.

Авіакатастрофу прокоментував міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Під час виконання чартерного вантажного рейсу UKL4050 літак Ан-12 UR-CAH авіакомпанії «Україна Аероальянс», за попередньою інформацією з 7 членами екіпажу та 1 супроводжуючим вантажа на борту, за маршрутом Віко (Іспанія) - Львів здійснив аварійну посадку на грунт в с. Сокільники поблизу аеродрому. За попередніми даними 3 загиблих, 3 важко травмованих живих, 2 ще розшукують, триває рятувальна операція. Попередньо аварійна посадка здійснена у зв'язку із закінченням пального. Розпочато розслідування. Співчуття близьким і рідним. P.S. П'ятеро загиблих», - написав міністр.

Ігор Зінкевич повідомив, що на даний момент дістали вже всіх членів екіпажу. 5 трупів, 3 живих. Одного чоловіка затиснуло конструкціями літака. Він живий, однак має травмовану ногу.

Крім того, в мережі з'явилося перше відео з місця катастрофи лайнера.

Нагадаємо, під Львовом літак Ан-12 здійснив аварійну посадку. На місці працює 41 рятувальник та 7 одиниць техніки.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: літак, аварія, паливо, львів