Твій корисний сніданок
27 Вересня 2019
Якщо Ви любите манну кашу, приготуйте на сніданок бабку з манки.
Інгредієнти:
молоко свіже – 500 мл;
крупа манна – 4 ст.ложки;
цукор– 3 ст.ложки;
варення;
сіль – дрібка.
У невеликій каструлі злегка підігріти молоко, додати дрібку солі, цукор, манку. Добре перемішати, довести до кипіння при постійному помішуванні. Варити 5-8 хвилин постійно помішуючи.
Гарячу кашу розкласти по силіконових формочках. Поставити форми в холодильник для охолодження.
Готову бабку подати з улюбленим варенням, або сиропом, або свіжими ягодами.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.