Вискочили, в чім були: у Луцьку збирають речі для пацієнтів-«погорільців» із військового шпиталю

20 Вересня 2019

Небайдужих городян просять «скинутися» речами для пацієнтів, евакуйованих із луцького госпіталю, де вночі спалахнула серйозна пожежа.

До небайдужих волинян звернулися із закликом допомогти «погорільцям» із військового гарнізонного госпіталю в Луцьку, де у ніч на 20 вересня вирувала масштабна пожежа. Коли сталася «НП», хворих евакуювали, в чому ті були.  

Про потребу в речах для пацієнтів, які в результаті пожежі лишилися без одежі, на своїй сторінці у Facebook написала волонтерка Наталія Ариванюк.

«При евакуації близько 20 олюдей залишилися хто в самій футболці, хто без капців, без теплішого одягу! Точного списку поки не маю. Є хлопці з далеких сіл, треба допомогти елементарним – одяг, взуття (тапочки)», – сказано в дописі.

Волонтерка залишила свої контакти для охочих помогти: тел.: 050 65 406 49, картка «ПриватБанку»: 5523 2458 0012 2663.

Нагадаємо, у ніч на 20 вересня, близько 02:00, сталася масштабна пожежа у будівлі Луцького військового гарнізонного шпиталю, що на вулиці Сенаторки Левчанівської (район Старого ринку). Для гасіння стягнули пожежну техніку і вогнеборців із трьох міст – Луцька, Ківерців і Рожища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку горів військовий госпіталь: евакуювали сотню людей

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, луцьк, госпіталь, пожежа