На Сході загинуло двоє морпіхів, один із який був у Дебальцівському котлі (фото)

12 Вересня 2019

Батальйон морської піхоти повідомив про втрату двох бійців.

На Сході від ворожих куль загинули двоє службовців першого окремого батальйону морської піхоти – командир і його підлеглий загинули на посту зі зброєю. Про це повідомляється на сторінці батальйону у Facebook, передає ТСН.

«Прапорщик Обуховський Микола Миколайович, був досвідченим воїном, на війні з самого її початку. Вийшов з Дебальцевого і продовжив службу. Мав велику любов до неба і досвід у парашутній справі. Дуже любив свою службу, ніколи не відступав назад, жадав перемоги і завжди підтверджував це ділом. У Миколи Миколайовича залишилася маленька донька та дружина», – йдеться у повідомленні.

«Матрос Лінчевський Олександр Валерійович на службі зарекомендував себе як людина, що не боїться виконувати поставленні завдання, завжди знав, що робити і як правильно це зробити, відносно недавно на службі, але вже користувався авторитетом серед своїх братів по зброї. Завжди хотів вчитися і вдосконалювати себе у військовій справі. Він служив строкову службу, але коли дізнався, що підрозділ їде на виконання завдань в ООС, підписав контракт і не сумніваючись поїхав зі своїми побратимами», – розповідають військові.

Як раніше повідомив штаб ООС, за минулу добу внаслідок ворожого обстрілу два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил загинули, один військовослужбовець отримав важке поранення.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото