«Жати» від грудей: фонд «Стопрак» запускає спільну акцію зі спортзалами Волині

3 Вересня 2019

Благодійний фонд кличе спортивні заклади приєднуватися до акції.

Благодійний фонд «Стопрак» запрошує до співпраці спорткомплекси та спортзали Волині, щоб спільно подбати про гарний фізичний стан волинянок. «Спорт – це не лише гарне тіло та пружні м’язи. Це, насамперед, здоров’я, яке потрібно берегти», – ідеться у дописі на facebook-сторінці організації.

Фонд пропонує розмістити на стінах спортивних закладів інформаційні плакати, які б нагадували про те, як важливо проходити обстеження на рак молочної залози. 

«Рак молочної залози – найпоширеніший вид раку в жінок. Його небезпека у тому, що пухлина може рости непомітно, тож коли жінка чи дівчина відчуває сильніші симптоми, уже може бути пізно… Якщо хоча б третина жінок, які відвідують спортзали та спортклуби нашого міста, зверне увагу на інформацію, розміщену на плакатах, і пройде обстеження, ми вже зробимо дуже корисну справу», – зазначають у фонді.

Тож власників чи керівників спортзалів, спортклубів і спорткомплексів закликають приєднуватися до боротьби з важкою хворобою, «бо саме маленькими битвами виграють війни!».

Для отримання плакатів просять телефонувати 095-890-06-32.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, рак