У Львові вперше організували лазню для безпритульних (фото)

20 Серпня 2019

Сьогодні вперше запустили «веселий автобус» для безпритульних.

Два тижні тому під час засідання виконавчого комітету ЛМР міський голова Андрій Садовий ініціював «дні лазні» у Львові, пише Твоє місто.

За його словами, зовнішній вигляд безпритульних відлякує львів’ян, тому треба організувати місця, де б вони могли помитися.

Долучитися до ініціативи він запропонував представникам бізнесу, зокрема згадав про «Гранд Готель», що на проспекті Свободи.

Як розповіла раніше у блозі Tvoemisto.tv заступниця голови ради спільноти взаємодопомоги «Оселя» Наталія Саноцька, у Львові треба створити центри для безпритульних. Вони не мають бути розташовані безпосередньо в готелях чи ресторанах міста, однак власники закладів мали б дофінансовувати ці організації.

Більшість читачів Tvoemisto.tv на сторінці медіа-хабу у Фейсбуку підтримали ініціативу розширення таких закладів як «Оселя».

Сьогодні ж, 20 серпня, у Львові зорганізували автобус для безпритульних людей та відвезли їх у Дім милосердя, що на вулиці Мазепи, 48.

«Запустили «веселий автобус» для людей, які живуть на вулиці і не мають де отримати санітарно-гігієнічні послуги», – написав на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Садовий.

За його словами, ідея «веселого автобуса» – зробити добре іншій людині.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Фото