На Київщині 19-річний хлопець вчинив суїцид у відділенні поліції

16 Липня 2019

В місті Ірпінь, що на Київщині,19-річний хлопець, який намагався застрелити молоду пару, вчинив акт суїциду у відділенні поліції. 

Про це повідомила поліція Київщини.

Поліцейські з’ясували, що молодий хлопець вирішив помститися колишній дівчині та її новому хлопцю.  Саме тому він вчинив напад на молоду пару, стріляючи їм з травматичної зброї ззаду в голову. Потерпілих шпиталізовано. На місці події вилучені гільзи.      

Як повідомили в поліції, 19-річного жителя Гостомеля розшукали впродовж години на одній з вулиць Гостомеля. Під час проведення поверхневого огляду працівники поліції виявили у нього предмет, схожий на пістолет. Через агресивну поведінку молодика його в кайданках доправили у поліцейський відділ.

«У приміщенні поліції чоловік невідомим способом звільнив одну руку з кайданок, потім вихопив пістолет і почав ним погрожувати правоохоронцям. Усвідомлюючи небезпеку та на підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські оголили табельну вогнепальну зброю.

В цей час чоловік зі зброєю в руках раптово повернув пістолет до скроні і вистрілив собі у голову. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя 19-річного чоловіка, він помер через декілька годин у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Події, які відбувались у відділі поліції, зафіксовані камерами відеоспостереження.

Для з’ясування всіх обставин події, надання правової оцінки діям працівників поліції створена спеціальна комісія. Наразі триває службове розслідування. Працюють співробітники ДБР та УВБ. Керівництво поліції області взяло на особистий контроль.  

На даний час відкриті кримінальні провадження за  ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст.  345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.     

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, поліція, затримання, самогубство, київ