Твій корисний сніданок
15 Липня 2019
У літню пору – саме час приготувати вінегрет з молодих овочів.
Беріть до уваги рецепт і готуйте.
Інгредієнти
- картопля – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- буряк – 2 шт.;
- солоні огірки – 2 шт.;
- печериці – 100 г;
- помідор – 1 шт.;
- яблуко – 50 г;
- зелена цибуля – за смаком;
- натуральний яблучний оцет – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
- Нарізаємо великим кубиком печериці. Обсмажуємо гриби в розігрітій олії до рум’яної скоринки. Охолоджуємо
- Нарізаємо кубиком відварений буряк
- Нарізаємо кубиком відварену моркву і картоплю
- Нарізаємо кубиком огірки
- Нарізаємо кубиком м’якоть помідора
- Нарізаємо кубиком яблуко
- Січемо цибулю
- Змішуємо разом всі інгредієнти
- Змішуємо рослинну олію і яблучний оцет. Заправляємо салат, солимо і перчимо.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.