«Прірва на 24 години»: у підлітків – нова небезпечна гра

11 Липня 2019

Суть гри полягає в тому, аби зникнути на 24 години.

Діти імітують зникнення на 24 години, поки батьки разом з поліцією проводять пошукові операції. Часто на цьому наживаються шахраї, повідомляє The World News.

Гра «Прірва на 24 години» поширилася по світу і, зокрема, торкнулася Естонію. Співробітники естонської поліції часто розслідували такі «штучні» зникнення в 2019 році.

Керівник патрульної служби Іда-Хар'юського відділення поліції, майор поліції Юхан Євонов таку поведінку називає безвідповідальною.

«Молоді люди могли б подумати, в якому стані їхні батьки, скільки сил з боку державних служб вирушає на пошуки. Але ж у цей час хтось дійсно може потребувати допомоги», – говорить Євонов.

Близьким зниклого не можна приховувати інформацію від поліції, підкреслюють правоохоронці. Наприклад, якщо підліток втік із дому після сварки з батьками або якщо батько його вдарив, про це потрібно сказати правоохоронцям.

На переживаннях близьких зниклої безвісти людини часто намагаються нажитися шахраї – вони зв'язуються з рідними і, представляючись добровольцями, вимагають гроші за пошукову операцію.

Хоча пошуки зниклої людини завжди ведуться безкоштовно.

Нагадаємо, що раніше у підлітків з'явилася нова смертельно небезпечна гра. Суть гри полягає в тому, щоб перебігти жваву трасу в недозволеному місці і залишитися в живих.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, гра, підлітки, Надзвичайні події