Вчені назвали 6 головних ворогів сексу (рейтинг)

27 Червня 2019

 

Вчені з Бостонського університету (США) вирішили зробити добру справу і склали рейтинг з того, що найгірше впливає на секс.

І поки сексологи хором стверджують, що у всьому винні всілякі комплекси, американські фахівці впевнені: куди гірше, ніж всілякі штучки «по Фрейду», на статеве життя впливають наші шкідливі звички та інші маленькі слабкості, повідомляє ТоНеТо.

ТОП-6 головних ворогів сексу

  1. Алкоголь. Фахівці стверджують: немає нічого, що впливало б гірше на статеве життя, ніж спиртне; більш того, регулярне вживання навіть слабоалкогольних напоїв - це вірний шлях до імпотенції. Дослідження показують, що дуже часто сексуальні проблеми починаються тоді, коли чоловік починає пити алкогольні напої частіше разу на тиждень. А серед жінок найбільш незадоволеними часто виявляються супутниці любителів спиртного. Вони не отримують задоволення від близькості і не можуть досягти оргазму тому, що кавалер «під градусом» просто не здатний на довгі прелюдії, такі потрібні слабкій статі. В результаті жінка з таким залицяльником замість радощів любові отримує лише стрес і неврози - а кому це сподобається? ..
  2. Куріння. Якщо ви курите, візьміть з пачки сигарету, закурите і, затягуючись димом, усвідомте: 87% від усіх імпотентів на Землі теж люблять посмоліть. Причина цього проста – тютюн викликає спазми судин, кровотік в пенісі порушується, і про постільних рекорди після цього відразу ж можна забути.
  3. Кава. «Почесне» третє місце в нашому антирейтингу дістається цього тонізуючого напою. Причина проста - зловживання кави призводить до звуження судин і, як наслідок, до передчасної еякуляції.
  4. Ліки. З будь-якими медичними препаратами потрібно звертатися обережно - в тому числі і тому, що їх невміле вживання може сильно вдарити по статевого життя. Для чоловіків особливу небезпеку становлять ліки від гіпертонії та діабету, послаблюють потенцію, а для жіночого потягу згубні «розслаблюючі» медичні засоби від депресії.
  5. Рутина. Ставлення до сексу, як до механічного процесу, сильно позначається на його якості і притупляє чутливість ерогенних зон. Звичайно, нескінченна зміна партнерів і поз гармонії в інтимному житті не сприяє, а й повна відсутність фантазії сексу дуже шкодить. Фахівці радять якомога більше і частіше експериментувати на етапі прелюдій, а ось до експериментів під час самого сексу підходити обережно.
  6. Зайва вага. Ожиріння замикає ТОП-6 головних ворогів сексу, і замикає заслужено: зайва вага завжди виснажує організм. У повних людей маса сил йде на виконання звичайних, повсякденних справ; вони страждають від задишки, проблем з судинами, порушень роботи серця і системи кровообігу. Само собою, що з таким «букетом» проблем на сам секс у них часто просто не залишається сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нотр-Дамі пропонують надувний купол (фото) 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, секс, здоров'я