Твій корисний сніданок
20 Червня 2019
Одна класична вранішня страва, яка ніколи не набридає, це омлет.
Отже, вмикаємо духову шафу на 180 °C й нумо готувати, радить Метро.
Розбиваємо в миску шість яєць, додаємо до них 200 г сметани, 100 мл нежирних вершків, дрібку солі, нашатковану зелень, мускатний горіх. Усе це ретельно перемішуємо.
Додаємо 60 г натертого твердого сиру. Суміш виливаємо в змащену олією або вершковим маслом глибоку пательню, ставимо в духовку на 20 хвилин.
Урізноманітнити омлет можна, додавши в нього відварне м’ясо, шинку або овочі.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.