Кричала про дитину: у Києві копи «перегнули» із грубим затриманням жінки (відео)

Киянка кричала правоохоронцям, що у неї в машині дитина, та її все одно «скрутили».

В Мережі користувачі обговорюють відео, на якому жінка і поліцейські побилися у столиці. Ці відеокадри опублікував екс-керівник районного управління поліції Києва Денис Ярославський на своїй сторінці у Facebook, передає «Страна.юа».

«Інцидент стався в центрі Києва біля Бессарабської площі. Ось прислали мені в приват постраждалі. Сюжет такий: затор, Бессарабка, патрульні зупинили якусь машину і почали розмовляти з водієм на підвищених тонах. Ззаду їхала сім’я – чоловік, дружина і дитина. Після того, як дружина вирішила зняти на відео конфліктну ситуацію, патрульні переключили свою увагу на неї, забувши про зупинене ними раніше авто. Все закінчилося затриманням жінки, її чоловіка і залишеною на п’ять годин у машині дитиною.

Як Ви розумієте, зараз у прокуратурі Києва цю ситуацію фіксують, знімають побої і внесуть в ЄРДР. Товариші патрульні, будьте стриманішими! І судячи з відео, вас кілька разів поспіль можна було роззброїти і залишити пристебнутими одне до одного, вашими ж наручниками. До речі, потерпілі дуже хочуть поспілкуватися зі ЗМІ», – повідомляє Ярославський.

У соцмережах висловлюють неоднозначні думки про побачене. В основному користувачі стали на захист жінки, яку грубо затримують на відео. Вона кричить: «У мене дитина в машині», проте поліцейські продовжують заламувати їй руки. Коментатори обурені непрофесійними діями патрульних. Утім, деякі пишуть, що поліцейські «не повинні бути ввічливими» при затриманні, а відео викликає сумнів, адже показана лише частина конфлікту.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ