Люди поділилися найстрашнішими секретами у Мережі

10 Червня 2019

Користувачі Reddit обговорили важливі секрети, які їм доводиться зберігати кожен день. За кілька годин обговорення набрало 12,5 тисячі коментарів.

З'ясувалося, що найчастіше люди приховують від членів сім'ї зміни в своєму житті, щоб не турбувати близьких. Наприклад, один з коментаторів розповів, що промовчав про своє звільнення.

«Я дуже збентежений, щоб сказати їм, тому що я не хочу більше приймати від них фінансову допомогу. Я запізнився з орендною платою і опинився на мілині. Останнього разу, коли я приходив в будинок моєї мами, я вкрав пару рулонів туалетного паперу », - поділився він. Одна з користувачок закликала його зізнатися у всьому матері, яка зможе втішити і дати притулок автору у важкій ситуації.

Ряд користувачів відверто заявили, що приховали від рідних свої проблеми зі здоров'ям.

«Отримаю біопсію в п'ятницю. У мене може бути рак, але я не кажу своїм братам і сестрам чи мамі, тому що у неї теж рак, і ця новина зруйнує її життя. Мені 47 років, і моя сестра, тато, дядько і тітка все померли від раку », - поділився celrdweller. Багато хто втішив його і порадив дивитися на ситуацію оптимістично, так як лікарі дають йому 75-відсоткову гарантію позитивного результату.

Десятки користувачів розповіли, що зберігають видимість відносин з колишніми коханцями, тому що їх союз дуже подобався батькам і друзям. Деяким доводиться приховувати нові захоплення і зображати кохання на сімейних урочистостях.

«Мені дійсно дуже подобається моя найкраща подруга. Вона щойно вийшла з довгих і важких виснажливих відносин. Зараз не зовсім вдалий час, щоб сказати», - поділився секретом Captain_Cone. Безліч коментаторів підтримали його і порадили бути поруч з коханою і допомогти їй прийти в себе.

Деякі коментатори були всерйоз розмірковують над тим, які секрети зберігають інші. «Боже, що ж я зараз прочитав», - здивувався один з них.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, інтернет, таємниця