На футболці трирічної дівчинки AliExpress розмістив непристойний напис

31 Травня 2019

Мати замовила для доньки дитячу футболку через AliExpress, але отримала річ з нецензурним написом  розсмішила користувачів мережі.

Про це повідомляє видання BuzzFeed News.

Келсі Доун Вільямсон розповіла, що вирішила купити своїй трирічній дочці Салем футболку з героями популярної дитячої книжки Frog and Toad  на сайті AliExpress.

Коли жінка отримала посилку, вона розгубилася, оскільки під малюнком на футболці був напис Fuck the police ( «До біса поліцію»).

«Я дійсно не розуміла, як реагувати на це, тому спершу протягом декількох хвилин просто дивилася на напис і намагалася зрозуміти, в чому справа», - розповіла Вільямсон.

Пізніше вона поділилася колажем з двох фотографій в Facebook. На першому знімку був скріншот товару на сайті AliExpress, де під малюнком немає напису, а на другому - то, як футболка в дійсності виглядала на її дочки.

«Що я замовила і що я отримала. Страшенно люблю Китай. Не можу перестати кричати. Що це таке? Моїй доньці три роки, і вона навіть не може це прочитати. Я не замовляла таке», - підписала пост Вільямсон.

Її публікація моментально стала вірусною і отримала безліч лайків, репоста і коментарів. Більшість користувачів посміялися над безглуздістю ситуації.

Жаба з підписом «До біса поліцію» стали одним з найпопулярніших мемів, створених на Reddit за допомогою фотошопу.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, aliexpress, Курйози