Знаменитий суп включать в список ЮНЕСКО
29 Травня 2019
Міністр культури Таїланду Віра Ройпойчанарат оголосив про намір включити гострий суп том-ям в список світової культурної спадщини ЮНЕСКО.
Про це повідомляє Bangkok Post.
Том-ям - кисло-гострий суп на основі курячого бульйону з креветками, куркою, рибою або іншими морепродуктами. Є національним блюдом Таїланду і Лаосу.
Фуд-експерт Бонні Чанг пояснила, як правильно їсти це блюдо. Крім того, фахівець зазначила на поширені помилки, які допускають люди під час приготування рамена і самої трапези. Так, в першу чергу, за словами японки, слід взяти миску двома руками, піднести до обличчя і вдихнути запах.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.